Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Nieuw UPC Alles-in-1 pakket voor vaste lage prijs

door Jeanet Woldring

UPC komt volgende week met een nieuw alles-in-1 pakket  voor 37,50 euro per maand. Dit pakket is bedoeld voor bestaande abonnees die nu alleen kabeltv en radio afnemen omdat zij alles-in-1 te duur vinden.

Het 3-in-1 pakket heeft een vaste lage prijs van 37,50 euro per maand en bestaat uit UPC Internet 10 Mb, Bellen, Digitale TV Basis en kabeltv en radio. De eenmalige activatiekosten bedragen 25 euro. Dit pakket is met name bedoeld voor mensen die bij hun keuze prijs boven snelheid verkiezen.

Gepubliceerd: maandag 5 november 2012

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie