Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Nieuw Sizz Sim only abonnement zonder data

door Jeanet Woldring

Telecomaanbieder Sizz heeft een nieuw  Sim only abonnement toegevoegd waar geen data bij inbegrepen zit. Sizz Bel & SMS Sim Only biedt 350 belminuten en onbeperkt sms en kost 25 euro per maand. Sizz is een samenwerking tussen RTL en Vodafone.

Tot nu toe bood Sizz alleen mobiele abonnementen aan mét internet. Klanten kunnen daarbij onbeperkt RTL programma's streamen, zonder dat dat van de databundel afgaat. Voor deze dienst moet bij dit nieuwe abonnement vijf euro per maand extra betaald worden. Ook al zit er standaard geen mobiel internet in het abonnement, kun je wel mobiel internet gebruiken voor 5 cent per MB met een snelheid van 7.2/2.0 Mbps.

Belminuten worden net als bij de overige bundels op hele minuten afgerond en kunnen niet meegenomen worden naar de volgende maand. Het tarief  binnen de bundel is 7 cent per minuut. Buiten de bundel kost het 12 cent per minuut, dat is beduidend lager dan bij de meeste aanbieders.

De prijs voor het abonnement van Sizz ligt met 25 euro per maand wel aan de hoge kant. Zo krijg je bij Simpel voor 10 euro per maand met een 2-jarig contract 450 belminuten. Telfort biedt 400 belminuten, gratis bellen na 10 minuten, en 1000 sms berichten voor 17,50 euro per maand. T-Mobile biedt onbeperkt bellen, onbeperkt sms en onbeperkt mobiel internet (64 Kbps snelheid) voor 24 euro per maand. 

Bij Vodafone zelf kost 400 minuten bellen, onbeperkt sms en 500 MB data evenveel als het nieuwe abonnement van Sizz per maand.

Gepubliceerd: woensdag 4 september 2013
Geactualiseerd: dinsdag 9 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie