Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Nergens aan vastzitten bij Het Net

2 reacties

Vandaag, 4 juni introduceert Het Net internetabonnementen zonder jaarcontract. Gebruikers kunnen elke maand opzeggen. Tegelijkertijd stopt Het Net met Tijd Surfen, het internetabonnement waarbij gebruikers per tijdseenheid betalen voor het surfen.
 
KPN's dochter Het Net stapt als eerste internetprovider in Nederland af van de jaarcontracten. Eerder, in 2005 bood Demon -vorig jaar overgenomen door KPN-  ADSL abonnementen met een minimale contractsduur van drie maanden. Het Net komt nu als eerste dus met breedband voor minimaal één maand. Consumenten kunnen gebruikmaken van een aanbieding waardoor ze 'niet alleen eenvoudig op Het Net kunnen komen, maar ook eenvoudig kunnen opzeggen per maand'.

Daar waar klanten steeds meer verward worden door een wirwar aan aanbiedingen en addertjes onder het gras, houdt Het Net het simpel. Met de campagne ‘Nergens aan vastzitten’ zal de bijzondere aanbieding breed worden gecommuniceerd. In eerste instantie gelden de maandabonnementen voor nieuwe abonnees van ADSL Instap Surfen en ADSL Snel Surfen.

Dit aanbod voorziet ongetwijfeld in een grote behoefte. Met name voor reizigers is het heel plezierig dat ze geen abonnementsgeld hoeven te betalen wanneer ze maandenlang in het buitenland vertoeven. Al heel lang bereiken ons vragen naar abonnementen waarbij je niet vastzit aan een jaarcontract. Vooral mensen die niet het hele jaar door in Nederland verblijven, maar voor een aantal maanden in het buitenland zijn, hebben behoefte aan zo'n aanbieding. 

Meer informatie en online aanmelden voor Het Net ADSL

Reacties (2)

Geplaatst door: piet ()

Geldt in eerste instantie alleen voor de internetabonnementen, zoals hierboven staat. Zou dit `in tweede instantie` ook gaan gelden voor Het Net Surfen & Bellen, waarvan de contractsduur nu 2 jaar is? Dan zullen er vast wel weer entreekosten en modemkosten gevraagd worden, schat ik zo in.In ieder geval kun je nu nog (tot 1 juli, lees ik) profiteren van de actie waarbij je een half jaar voor 20 eurootjes kunt surfen en bellen. Helaas momenteel alleen voor Het Net klanten. Ideetje: misschien kun je eerst overstappen op een maandabootje van Het Net en daarna overstappen op Surfen & Bellen? Of zijn er betere alternatieven?

Geplaatst door: henkjan ()

Super idee! En niet alleen voor mensen die gedeeltelijk in het buitenland vertoeven. Ben benieuwd wie volgt....

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie