Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

MTV Mobile van KPN naar T-Mobile

door Jeanet Woldring

MTV Mobile stapt per 18 februari over naar T-Mobile. Daarmee komt een eind aan de samenwerking met KPN. Voor bestaande klanten verandert er niets. Per 15 februari zal het abonnement echter overgenomen gaan worden door Hi.


Sinds 2010
MTV Mobile, onderdeel van Viacom International Media Networks, is sinds 2010 actief op de Nederlandse markt. De provider maakt gebruik van het netwerk van KPN en is gelieerd aan Hi, het jongerenmerk van KPN. MTV Mobile richt zich ook op jongeren met nadruk op mobiele content zoals muziek, video en apps. KPN noemt de beëindiging van de samenwerking een gevolg van de overlap met haar jongerenmerk.

Betere kansen
Een overstap naar een ander netwerk zou betere kansen bieden. MTV Mobile biedt de 'MTV Under the Thumb’ app, waarin shows en nieuws worden aangeboden. De meerwaarde zit volgens MTV met name in het ‘on demand’ bekijken van de meest actuele shows, bovendien hebben gebruikers als eerste toegang tot de nieuwste shows. Zowel in Nederland als internationaal is dit succesvol. 
  
MTV is als 'mobiele virtuele netwerk operator'* actief in verschillende Europese landen, waar onder Spanje en Duitsland. Nederland wordt het tweede land waar MTV Mobile de samenwerking aangaat met T-Mobile. In Polen biedt MTV Mobile haar diensten al aan op het Poolse T-Mobile netwerk.

Bestaande abonnees
Voor bestaande klanten verandert er niets. Per 15 februari zal het abonnement echter overgenomen gaan worden door Hi. Alle bestaande abonnees zullen gebruik kunnen blijven maken van de dienstverlening van Hi, met behoud van hetzelfde telefoonnummer, dezelfde tarieven, en behoud van minimum looptijd en voorwaarden van het contract.

* D.w.z. dat gebruik gemaakt wordt van het netwerk van een bestaande telecomoperator.

Gepubliceerd: woensdag 9 januari 2013
Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie