Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

MSN Messenger ook op i-mode

MSN Messenger is nu ook te gebruiken op i-mode. Mobiele bellers  met een  i-mode-toestel kunnen voortaan onderweg via MSN chatten met familie en vrienden die online zijn. De kosten voor MSN Messenger zijn naast de kosten voor het i-mode-abonnement, € 2,50 per maand. 

Enkele maanden terug introduceerde KPN Hotmail op i-mode, waardoor i-modegebruikers Hotmail op hun mobieltje kunnen gebruiken. Nu is dat uitgebreid met MSN Messenger, de grootste instant messaging-dienst  met meer dan 170 miljoen klanten wereldwijd.  i-mode heeft wereldwijd ruim 50 miljoen klanten.

Met de instant messaging-dienst  van Microsoft willen KPN en MSN voortbouwen op het succes van sms’en. Beide ondernemingen verwachten meer interactie tussen PC-gebruikers en mobiele klanten, met als resultaat een toename van het messaging-verkeer. Daarbij biedt Instant Messaging voordelen zoals directe beschikbaarheid, de mogelijkheid te laten weten of een contact een bericht kan ontvangen evenals de mogelijkheid de volledige tekst van een gesprek te bekijken. 

De introductie van MSN Messenger op i-mode zal a.s. maandag 19 september van start gaan met een grote reclamecampagne, waarin Hi's nieuwste superheld Chatman de nieuwe dienst gaat promoten.

Gepubliceerd: donderdag 15 september 2005

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie