Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Motorola introduceert Moto G en Moto X Style en Play

door Anniek Kruijer Leestijd: 3 minuten

Motorola heeft drie nieuwe smartphones gepresenteerd, de mid-end Moto G en de high-end Moto X Play en Style. De Moto G (2015) is een nieuwe variant van de G-serie. Het toestel is onder meer waterbestendig, heeft een 5-inch scherm, een 13-megapixelcamera en is vanaf vandaag te koop voor 200 euro. De Moto X Play en Style zullen vanaf september verkrijgbaar zijn in Nederland voor respectievelijk 380 euro en 500 euro. Wat bieden de nieuwe Moto’s?

Moto G (2015)

De derde generatie van Moto G (2015) heeft in tegenstelling tot zijn voorgangers standaard 4G aan boord. Naast  een versie met 1 GB ram en 8 GB opslag komt er een variant met 2 GB werkgeheugen en 16 GB opslagcapaciteit. De camera aan de achterkant heeft een resolutie van 13-megapixels en aan de voorkant 5-megapixels. De Moto G (2015) is waterbestendig op basis van de  IPX7-norm, dit betekent dat het een half uur lang maximaal een meter onder water moet kunnen. Verder is de accucapaciteit 2470 mAh. Vanaf vandaag is de smartphone te koop voor 200 euro. Andere modellen van de G-serie zijn: Moto G 4G, Moto G (2013) en new Moto G 4G.

Moto X Play

De Moto X Play is een betaalbare, maar krachtige smartphone. Het toestel heeft een full HD-scherm van 5,5-inch en een camera van maar liefst 21-megapixel. De selfiecamera beschikt over een 5-megapixel camera. Een andere nuttige eigenschap is de 3630 mAh batterij. Groter dan vrijwel alle smartphones. Verder heeft de X Play een werkgeheugen van 2 GB en een opslaggeheugen van 16 of 32 GB.  Vanaf september is de X Play te koop in Nederland voor een prijs van 380 euro.

Moto X Style

Zoals de naam als doet vermoeden legt de Moto X Style de nadruk op stijl. De achterkantjes kunnen gepersonaliseerd worden dankzij de online tool Moto Maker. Het toestel heeft een scherm van 5,7-inch en beschikt net als de Play over een 21-megapixelcamera. De accucapaciteit is 3000 mAh. Het werkgeheugen is 3GB ram en komt in varianten met 16, 32 en 64 GB opslaggeheugen, dat uitgebreid kan worden met sd-kaarten. De X Style is uitgerust met TurboPower, wat voor een accuduur van tien uur moet zorgen nadat je een kwartier hebt opgeladen. Verder bevinden zich aan de voorzijde twee stereo spreakers. De Moto X Style zal net als de Play vanaf midden september verkocht worden  voor een adviesprijs van 500 euro.

Geactualiseerd: dinsdag 16 juni 2020

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.