Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Mobieltjes krijgen standaardoplader

door Jeanet Woldring

Mobieltjes van verschillende producenten kunnen over een paar jaar met een universele oplader worden opgeladen. Grote fabrikanten en operators hebben hierover afspraken gemaakt. Dit werd vorige week bekendgemaakt tijdens de mobiele telefoniebeurs in Barcelona.

Nu hebben verschillende type telefoons veelal laders met afwijkende stekkers. Ook binnen een merk zijn er vaak meerdere laders noodzakelijk. Rond 2012 moet er nu een nieuwe standaardlader komen in de vorm van een micro-usb.

Europees Commissaris Verheugen pleitte eerder deze maand ook al voor een standaardstekker voor opladers. Dit zou gunstig zijn voor de consument omdat die dan niet steeds een nieuwe lader nodig heeft bij een nieuwe telefoon. Ook voor het milieu is het winst als de oude laders niet telkens in de vuilnisbak verdwijnen.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie