Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Mobiel netwerk T-Mobile opnieuw als beste getest

door Marit Veldkamp Leestijd: 2 minuten

Beste_Netwerk_T-Mobile2017.jpgGoed nieuws voor de gebruikers van de mobiele netwerken in Nederland: de netwerken van KPN, Tele2, T-Mobile en Vodafone zijn wereldtop. Dit wijst onderzoek van P3 Group uit. T-Mobile heeft nog een streepje voor op de rest met de beoordeling ‘outstanding’. Hiermee komt de provider voor het tweede jaar op rij als beste uit de test. 

Best geteste netwerk

P3 Group voert internationale testen uit op gebied van bellen, data en netwerkdekking. Deze testen geven consumenten objectieve en transparante informatie over de prestaties van de verschillende netwerken. Bekijk het volledige Mobile Benchmark rapport 2017 (pdf)

Wat wordt er precies getest?

P3 Group test de dekking, capaciteit en netwerkkwaliteit vanuit het oogpunt van de gebruiker van het mobiele netwerk. Kun je bijvoorbeeld zonder problemen websites bezoeken en apps gebruiken?

Voor het testen is gebruik gemaakt van auto's die 17 grote steden en 19 kleine steden hebben bezocht. Het gebied beslaat hiermee ruim 5,1 miljoen mensen. T-Mobile behaalt de hoogste score met 956 punten uit 1000. Vodafone 931 punten, KPN 930 en Tele2 919 punten. In 2016 werd T-Mobile ook al verkozen tot het beste netwerk in de Mobile Benchmark. 

T-Mobile best getest.jpg
Klik op de afbeelding voor een vergroting
Bron: P3 Communcations

2 dagen Unlimited internet voor klanten

Klanten van T-Mobile profiteren ook van de prijs. Zij krijgen namelijk 2 aaneengesloten dagen unlimited data aangeboden. Om hier gebruik van te maken krijg je een activatie-sms die tussen 8 mei en 16 juni verstuurd zal worden. Heb je al een Unlimited abonnement? Dan kun je één maand lang gebruik maken van de streamingsdienst Videoland.

Nog geen klant?

Ben je nog geen klant van T-Mobile? Misschien omdat je twijfelt over hun netwerk? Dan krijg je de kans om het een maand lang zelf te testen. En als het je dan niet bevalt, dan kun je er binnen een maand gewoon vanaf, en weer terug naar je huidige provider. Je zit dus nergens aan vast.

Benieuwd hoe de dekking is in jouw gebied is? Bekijk hiervoor onze dekkingskaart!

Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020

Marit Veldkamp
Marit Veldkamp Accountmanager

Marit is sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager is zij verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor is ze goed op de hoogte wat er speelt in de telecommarkt. Daarnaast houdt Marit zich samen met haar collega's bezig met de content op de telecomwebsites zoals bellen.com en internetten.nl om jou van de meest actuele informatie te voorzien.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.