Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Mobiel muziek luisteren met Orange Prepaid Music

Leestijd: 1 minuut

Orange is onlangs gestart met Prepaid Music, een nieuw prepaid pakket met aantrekkelijke tarieven. Bijzonder is de mogelijkheid muziek te beluisteren door een speciaal nummer te bellen.      
 
Orange  is een alternatief voor Prepaid Talk en Prepaid Text. Bellen kost bij Prepaid Music 29 cent per minuut, sms'en 12 cent per bericht en mms tijdelijk 22 cent. Wie met tien euro opwaardeert, krijgt nu 300 sms'jes cadeau.

Bijzonder aan Prepaid Music is de mogelijkheid te bellen naar een speciaal nummer (1379) om muziek te beluisteren met het mobieltje. U betaalt alleen het starttarief van 9 cent en kunt kiezen uit verschillende kanalen, zoals urban, pop en dance.

De kwaliteit van Orange Music is niet beter dan van een gewoon mobiel telefoongesprek, technisch 8 kHz/8 bits, aldus Telecomwereld. Orange probeert zich te onderscheiden door met primeurs te komen, zoals de nieuwste albums van bekende artiesten. Bij alle Prepaid Music pakketten wordt een headset geleverd, wat  het luisteren naar muziek eenvoudiger maakt. U kunt via internet www.orangemusic.nl de diverse kanalen beluisteren en podcasts downloaden. Naast het laatste shownieuws over favoriete artiesten en smeuïge roddels, vindt u daar ook 'vette' ringtones, blogs en strakke wallpapers.

Geactualiseerd: woensdag 20 mei 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie