Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Met Nokia E65 gratis bellen naar vaste nummers

1 reactie

Debitel introduceert de Nokia E65 in combinatie met debitel One, waarmee gratis mobiel internetbellen mogelijk is.

In januari van dit jaar werd debitel One geïntroduceerd, de dienst die gratis internetbellen met de mobiele telefoon mogelijk maakt. debitel One was toen alleen beschikbaar op een drietal Nokia telefoons. Met de introductie van de Nokia E65 wordt een vierde optie toegevoegd aan deze specials.

Met debitel One wil de aanbieder haar klanten voorzien van een product waarmee ze thuis of op de zaak voordeliger mobiel bellen via internet. Hiervoor is het noodzakelijk dat de mobiele telefoon naast GSM ook VoIP ondersteunt.

De Nokia E65 slidephone met speciale spraakfuncties ondersteunt het VoIP protocol SIP. Klanten kunnen met dit toestel in combinatie met debitel One gratis naar vaste nummers in Nederland bellen en voor concurrerende tarieven naar buitenlandse nummers.

Op de thuis- of werklocatie herkent de Nokia E65 het draadloze netwerk (WIFI) en maakt contact met de VoIP dienst van debitel. Vervolgens kan de gebruiker gratis bellen via de internetverbinding. De Nokia E65 is in combinatie met debitel One ondermeer beschikbaar via de e-shop. Het toestel is gratis wanneer het gecombineerd wordt met een tweejarig abonnement op het KPN-netwerk voor € 20 per maand.

Zie ook:
Debitel introduceert mobiel internetbellen 

Orange slimme One Phone voor mobiel en vast bellen

T-Mobile doet aanval op vaste telefoonlijn

KPN ook gestart met voordelig thuis mobiel bellen

Reacties (1)

Geplaatst door: Henri ()

Ik heb een Nokia E65 en een abonnement waarbij Debitel One is inbegrepen. Helaas werkt de VOiP functie nog steeds niet. De helpdesk van Debitel geeft advies de simkaart te verwijderen (helpt niet) en zelfs de monteur die langs is geweest (een door Debitel geadviseerd bedrijf) kreeg het niet voor elkaar. De registratie bij de server van Debitel lijkt het probleem. Ben benieuwd of het nog gaat lukken.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie