Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Met gemak goedkoop bellen met Easer Mobiel

1 reactie

Debitel komt met speciale mobiele abonnementen voor selectieve doelgroepen. Voor de seniorenmarkt werkt de mobiele provider samen met Easer, een internetwinkel voor vijftigplussers. Gebruikers kunnen bij dit abonnement zelf een toestel kiezen dat speciaal voor hen geschikt is.*

Volgens Easer biedt het abonnement een uitweg voor senioren die met de abonnementen, prepaidkaarten en toestellen van andere aanbieders niet uit de voeten kunnen of niet voor hen interessant zijn. Easer noemt zichzelf  de Internetwinkel voor ervaren mensen die `in de betere helft van hun leven' zijn aangekomen. 

Voor ouderen alleen via internet te bestellen 
Easer spreekt van een abonnement, maar gebruikers hebben geen contract en betalen geen vaste abonnementskosten. Er geldt dus geen minimum contracttermijn en opzeggen is mogelijk per eerstvolgende facturatiedag. Voor bellen betalen gebruikers 14 cent per minuut en voor sms 7 cent  per bericht. Onderling bellen kan voor 7 cent per minuut. Via een zogenaamde Self Service omgeving kan de klant op de  website het verbruik controleren. Hiernaast beschikt Easer Mobiel over een klantenservice, te bereiken onder nummer 0900-2357465 voor 45 cent per minuut. Dit geldt voor werkdagen van negen tot vijf uur. Voor nummerbehoud worden geen kosten in rekening gebracht. Het abonnement is per direct beschikbaar, alleen te bestellen via internet. 

Voor jongeren alleen in de winkel verkrijgbaar
Voor jonge en slimme gebruikers, aldus debitel en partner Kruidvat,  biedt het instant prepaidpakket Tok Toe Mie een oplossing. De kosten zijn hier 20 cent per minuut voor bellen en 7 cent voor sms. Het prepaidpakket is alleen verkrijgbaar in de winkels van de drogisterijketen.

* Zie Toestelwijzer Zoek op Senioren telefoon bij 'Meer kenmerken' 

Reacties (1)

Geplaatst door: Rien ()

Ik zie geen verschil tussen easermobiel en lowcall. Precies hetzelfde, het
heeft alleen een andere naam,

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie