Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Met deze apps houd je je goede voornemens wél vol

door Margot Meendering Leestijd: 4 minuten

Begin 2021 goed met deze apps voor goede voornemens. Het nieuwe jaar is voor veel mensen het moment om hun leven te beteren. Wil jij ook duurzamer leven, geld besparen en iets nieuws leren?  Om het makkelijk te maken hebben we apps op een rijtje gezet die je helpen om je goede voornemens vol te houden.

goede-voornemens-2021.png

Bencompare: één app voor al je vaste lasten

Bencompare.jpg

bencompare-2021.PNGWaar kun je beter beginnen dan met je vaste lasten? Vaak vind je deze facturen op verschillende plekken terug in bijvoorbeeld de online omgeving, maar dat is eigenlijk heel onoverzichtelijk. Bencompare biedt daar de oplossing voor! Door alles in één app te bewaren krijg je inzicht in je maandelijkse kosten van bijvoorbeeld energie, verzekeringen of je internetabonnement. Loopt je energiecontract bijna af? Bencompare laat je de beste deal zien op basis van jouw energieverbuik. Zo bespaar je ieder jaar weer opnieuw. Het mooie is dat je de vaste lasten kunt bijhouden van je hele gezin. In Bencompare kun je meerdere personen en adressen toevoegen. Zo kun je besparen op álles. En ook niet onbelangrijk: alles wordt versleuteld en beveiligd opgeslagen. Jij bent de enige die bepaalt met wie er wat gedeeld wordt. Vergelijk en bespaar op je vaste lasten: ervaar het nu zelf door de app te downloaden in de App Store of Google Play Store.

Gezonder eten

slim-koken.pngWil je in 2021 gezonder gaan eten? Dan kan een app met gezonde recepten uitkomst bieden. De Slim Koken app van het Voedingscentrum kan je helpen om gezondere gerechten te koken. In de app kun je zoeken op recepten of op specifieke ingrediënten. Handig als je wilt koken met wat er toevallig in je koelkast ligt. Met de Slim Koken app kun je zelfs een weekmenu samenstellen. Zo hoef je de hele week niet na te denken over wat je wilt koken en in een keer boodschappen doen. 
Ook de Slim Koken app is te downloaden in de app- en playstore.

Artikelen lezen

blendle.pngSteeds minder mensen hebben een abonnement op een papieren krant. Online kun je voor een klein bedrag artikelen lezen. Als je artikelen wilt lezen van Trouw, Volkskrant, AD én de LINDA ben je best veel geld kwijt. De app Blendle is dan een uitkomst voor je. Je kunt voor een tientje per maand artikelen lezen uit meer dan 100 kranten en tijdschriften. Zo schep je orde in je abonnementen én kun je veel verschillende artikelen lezen. Blendle is te downloaden in de app- en playstore.

Grote schoonmaak

marktplaats.pngvinted.jpgDuurzaamheid wordt steeds belangrijker. Het recyclen van dingen die je niet langer gebruikt past daar goed bij. Via apps als Vinted en Marktplaats kun je je spullen verkopen. Zo ruim jij je huis op, terwijl je tegelijk geld verdient én iemand anders blij maakt met dingen die je niet meer nodig hebt. Een win-win-win situatie dus! Download Vinted in de app- en playstore. (Marktplaats: app-en playstore)

Grote schoonmaak voor je telefoon!

Geen app, wel een tip tot slot! Begin het nieuwe jaar goed door je telefoon een opfrisbeurt te geven.  Nieuw jaar, 'nieuwe telefoon'! Van ‘m poetsen en schoonmaken aan de buitenkant (corona) tot opruimen aan de binnenkant. Ga apps na en verwijder degene die je nooit gebruikt. Geef je telefoon een nieuw gezicht met een andere achtergrond en maak ruimte vrij door bijvoorbeeld foto’s te back-uppen in de cloud en te verwijderen van je toestel. Let op: met de app van Google Foto’s  kun je nu nog gratis en onbeperkt foto’s en video’s in je eigen cloud opslaan. Vanaf 1 juni 2021 is dit niet langer onbeperkt gratis. Er komt voortaan een opslaglimiet van 15 GB voor foto's.

Geactualiseerd: vrijdag 15 januari 2021

Margot Meendering
Margot Meendering Online content marketeer

Margot was tot juni 2022 werkzaam als Online productspecialist Telecom bij Internetten.nl. Door het verwerken van de producten en diensten in onze vergelijkingen is Margot snel telecom expert geworden. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in het ondersteunen van onze klanten via de klantenservice. Ze weet hierdoor veel van vaste en mobiele telecom zaken. Vandaar dat je haar naam nog kunt tegenkomen bij telecom gerelateerde artikelen en nieuwsberichten.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie