Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Merknamen Planet en Het Net verdwijnen, Xs4all blijft

4 reacties

KPN zal het aantal consumentenmerken terugbrengen van tien naar drie: KPN, Hi en Telfort. Ook zal het aantal helpdesks van acht naar één teruggebracht worden. Dit staat in de plannen van KPN voor de periode 2008-2010 die het bedrijf gisteren bekend maakte. 

Doek valt voor Planet en Het Net
De belangrijkste wijziging is het stoppen van Het Net en Planet. Uiterlijk 2010 zullen deze merken dus opgegaan zijn in Telfort of KPN. KPN als kwaliteitsmerk en Telfort als prijsvechtersmerk. Hi blijft een mobiel-only merk.  De vermindering van het aantal merken zou moeten leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen. Deels wil KPN deze gebruiken voor omzetgroei in breedband, TV, glasvezel (FttH) en mobiele diensten en deels  voor de verbetering van marges.

XS4ALL: onjuiste berichtgeving
Gisteren is op de website van Telecompaper ten onrechte gemeld dat XS4ALL in KPN zou opgaan. Deze berichtgeving is onjuist, zo schrijft KPN's andere dochter op haar website. "De zelfstandigheid van XS4ALL staat niet ter discussie. Voor toelichting op het merkenbeleid van KPN, verwijzen we u naar KPN."

Meer informatie en online aanmelden voor Internet+Bellen van: KPN -  Het Net -  Planet - Telfort -  XS4ALL

Vergelijk op BELLEN.COM - INTERNETTEN.NL - TOTAALWIJZER.NL - BREEDBANDGEKTE - DIGITELEVISIE

Reacties (4)

Geplaatst door: nano ()

ik krijg mails dat xs4all nu planet heeft over genomen en dat ik nu naar hun ben .
is dit nu waar

Geplaatst door: sicco ()

Ik heb nu een adsl standaard pakket van planet..snelheid 3mb
nu hoor ik steeds meer dat de snelkeid omhoog gaat is dat waar? en wat gebeurt er verder met dit abonnement van 35,00 euro per maand
m.v.g. sicco

Geplaatst door: Dineke ()

Bedankt voor je antwoord

gr.

Geplaatst door: Dineke ()

Wanneer de merknaam Planet verdwijnt en overgaat in een andere kan ik op dat moment dan van mijn contract af dat telkens stilzwijgend met 1 jaar verlengd wordt?

Opmerking van de redactie op 23-02-2008
Alleen door een naamswijziging kun je je contract niet ontbinden. Wijzigen van de Algemene Voorwaarden is wel een reden om op te zeggen en over te stappen. Klanten moeten daar persoonlijk over geénformeerd worden.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie