Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Merknaam Alice wijzigt in Tele2

door Jeanet Woldring

De merknaam Alice verdwijnt binnenkort en wordt gewijzigd in Tele2. ‘Behalve de naam verandert er niets’, verzekert het bedrijf aan haar klanten. Abonnementen, tarieven en Alice e-mailadressen blijven allemaal hetzelfde. Ook de klantenservice van Alice blijft gewoon bestaan.

De internetprovider Alice werd in 2007 in Nederland gelanceerd als dochteronderneming van Telecom Italia. Het Italiaanse topmodel Vanessa Hessler trad in reclames op als het gezicht van het merk.

Sinds 2010 is Alice en het netwerk waar Alice gebruik van maakt (BBned) onderdeel van de Tele2 groep. De licentieoverkomst loopt af, waarna de bedrijfsnaam teruggaat naar de Italiaanse telecomaanbieder.

Dankzij de krachtenbundeling zegt Tele2 haar klanten nu meerdere diensten aan te kunnen bieden, waaronder een 3-in-1 pakket en mobiele telefonie. Klanten krijgen binnenkort per post nog uitgebreide informatie.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie