Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Meer snelheid en MB's bij KPN prepaid

door Jeanet Woldring

KPN heeft per 29 juli de downloadsnelheid van prepaid mobiel internet verhoogd naar 2 megabit per seconde. Zowel nieuwe als bestaande prepaidklanten internetten voortaan met deze snelheid, ook als zij geen internetbundel hebben. Daarnaast is het aantal MB bundels uitgebreid, zodat ook de grotere internetter terecht kan bij KPN prepaid. 

Verbeterde bundels
De grootte van de dagbundel gaat van 20 MB naar 100 MB, terwijl de prijs daalt van 1,50 naar 1 euro. Helemaal gezien de verbeterde snelheid krijgt de gebruiker dus meer waar voor zijn geld. Daarnaast introduceert KPN een grote maandbundel met 500 MB voor 15 euro. 

In totaal heeft KPN nu 5 internetbundels, alle met dezelfde up- en downloadsnelheid.

Stopt automatisch
De bundels kunnen aangeschaft worden met een sms code en (de meeste) stoppen automatisch na een dag, week of maand al naar gelang de geldigheid. De klant ontvangt een sms twee dagen voor het einde van de periode, daarnaast wordt een smsje verstuurd wanneer de bundel opgebruikt is voordat hij afloopt. 

Buitenbundeltarief
Zijn de MB's uit het internettegoed op maar is de periode van het tegoed nog niet voorbij (dag, week of maand), dan betaal je 1 euro per MB tot het einde van de periode. Daarna betaal je € 1,02 per MB verrekend per kb vanuit het beltegoed. Dat is een fors buitenbundel tarief. Opletten geblazen dus bij het overschrijden van de bundel! 
 
Hogere internetsnelheid
In tegenstelling tot Hi, die de snelheid voor alle prepaid internetgebruikers deze week juist verlaagt, gooit KPN de snelheid omhoog naar 2 Mbps down en 0,3 Mbps up. Voor Hi PrePay klanten die sneller willen surfen en daarvoor meer willen betalen, kan het aantrekkelijk zijn om over te stappen op KPN prepaid.
 
Overstappen
Klanten kunnen tot 1 september kosteloos overstappen van Hi PrePay naar KPN Prepaid of andersom. De prepaid tarieven van KPN, Hi en andere providers vergelijken?

Gepubliceerd: dinsdag 30 juli 2013
Geactualiseerd: dinsdag 26 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie