Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Meer nieuwjaarswensen via WhatsApp

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Steeds meer mensen sturen hun nieuwjaarswensen via mobiel internet. Bij KPN werd tijdens de jaarwisseling bijna drie keer meer data verbruikt dan vorig jaar. Bij T-Mobile was er een stijging van 182 procent, bij Vodafone 55 procent.

Het aantal sms'jes rond de jaarwisseling daalde juist. Bij Vodafone werden er 15 miljoen sms'jes verzonden. Dat is een daling van 30 procent ten opzichte van vorig jaar. Bij KPN werden er 6 miljoen sms-berichten verstuurd, tegenover 8,5 miljoen vorig jaar. Van T-Mobile is het niet bekend.

Vodafone-klanten pleegden ruim 7 miljoen telefoontjes. Dat is een daling van 3,6 procent ten opzichte van vorig jaar. Bij KPN werd zo'n 5 miljoen keer mobiel gebeld, ongeveer net zo veel als een jaar geleden. T-Mobile verwerkte tussen 12 en 2 uur 's nachts ruim 2 miljoen telefoontjes.

Geactualiseerd: donderdag 1 januari 2015

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.