Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Maak je smartphone, tablet of laptop 'Boefproof'

door Anniek Kruijer


boefproof-2.jpgDieven vinden smartphones erg interessant. Er worden wekelijks ongeveer 300 smartphones in Nederland gestolen. De apparaten leveren gemakkelijk honderden euro's op. In 2015 startte in Nederland de ‘Boefproof’ campagne om mensen te wijzen op het beveiligen van je smartphone. De overheid besteedt opnieuw aandacht aan de campagne. Heb jij je smartphone, tablet en laptop al beveiligd?
 

Maak jouw apparaat 'Boefproof'

Voorheen was de campagne vooral op smartphonebezitters gericht, nu worden er ook tips gegeven voor tablet- en laptopbezitters. Met simpele ingrepen kunnen smartphone-, tabletboefproof2016.jpg en laptopgebruikers hun apparaat beveiligen. Wanneer een dief dan je toestel steelt, is deze nutteloos en onverkoopbaar. De overheid hoopt met de 'Boefproof' campagne het aantal diefstallen en overvallen terug te dringen. 

Samenwerking met telecompartijen

De campagne wordt ondersteund door een groot aantal partijen uit de telecom-, smartphone en tabletsector. Onder andere providers als KPN, T-Mobile, Vodafone, Tele2, Simyo en Ziggo nemen deel aan de campagne. Op de pagina van Boefproof kun je lezen hoe je jouw apparaat terug kunt vinden, je apparaat kunt blokkeren en persoonlijke data kunt wissen. Lees in onze blog meer tips wat je kunt doen als je smartphone gestolen is. 

Heb jij nog meer goede tips, deel ze met ons!

Anniek Kruijer

Content marketeer
Anniek Kruijer
Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie