Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Lycamobile introduceert 4G-databundels

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Prepaidklanten van Lycamobile kunnen vanaf heden ook gebruik maken van het supersnelle 4G internet. Met de bestaande databundels 'Large Plan' en 'Extra Large Plan' krijgen zij ook toegang tot het 4G netwerk. De aanbieder maakt hierbij gebruik van het mobiele netwerk van KPN en is de eerste vituele provider die 4G aanbiedt. Het is nog niet bekend welke snelheid de bundels krijgen.

Databundels: 3 GB en 5 GB

Klanten die gebruik maken van het 'Saver Plan' van Lycamobile betalen voor de 3 GB bundel (‘Large Plan’) 7,50 euro. Het normale tarief voor deze bundel is 15 euro. De 5 GB bundel (‘XL Plan’) kost een tientje voor klanten met het 'Saver Plan' en voor alle andere klanten 20 euro. Het ‘Saver plan’ is een extra optie die klanten kunnen activeren om gebruik te maken van goedkope tarieven. Een databundel is dertig dagen houdbaar. De aangeboden tarieven en databundels zijn tijdelijke speciale acties. Deze kunnen in de toekomst nog wijzigen, aldus de provider.

4G voor Vodafone-klanten

Lycamobile is aanbieder van prepaid simkaarten en kwam in 2006 in Nederland. De provider richt zich op mensen die voordelig naar het buitenland willen bellen. Lycamobile is de eerste virtuele provider die 4G aanbiedt. Vodafone biedt sinds vorig jaar mei al 4G internet aan prepaid- en hybride klanten. De 4G-bundels kunnen in combinatie met een standaard databundel gebruikt worden. De bundel kost 5 euro per maand, is een maand geldig en wordt automatisch verlengd zolang er voldoende prepaidtegoed is. De provider maakt hierbij gebruik van haar eigen uitgerolde 4G-netwerk.

Geactualiseerd: dinsdag 24 maart 2015

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.