Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Lycamobile 1e provider op netwerk T-Mobile

Leestijd: 1 minuut

Met ingang van vandaag biedt Lycamobile haar diensten aan via het netwerk van T-Mobile.  Lycamobile is een nieuwe aanbieder van prepaid SIM-kaarten waarmee voordelig naar het buitenland gebeld kan worden. Zij richt zich op mensen die veel naar het buitenland bellen en die nu met telefoonkaarten bellen. T-Mobile levert Lycamobile netwerkcapaciteit en biedt tweede lijnsondersteuning.

Lycamobile is de eerste service provider op de Nederlandse markt waaraan T-Mobile haar netwerk beschikbaar stelt. In Duitsland en Groot-Brittannië wordt al enkele jaren toegang verleend aan service providers. 

Met het Lycamobile merk wil Lycatel Group de komende drie jaar wereldwijd 5 miljoen klanten werven onder consumenten van etnische afkomst en onder consumenten die voor hun werk in het buitenland wonen.

Wie nieuwsgierig is naar de tarieven van Lycamobile voor het bellen naar het buitenland, zal nog even geduld moeten hebben, want de Nederlandse website is nog 'under construction'. Vooralsnog kunt u de Tariefvergelijking bellen naar het buitenland vanuit Nederland raadplegen of onze Belwijzer.

Geactualiseerd: donderdag 4 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie