Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Lowcall veilt toestellen vanaf 1 cent

Leestijd: 2 minuten

Debitel's LowCall gaat mobiele toestellen veilen, waarbij het gaat om het laagste unieke bod. Onder het motto 'How low can you go' is het de bedoeling dat de gebruiker per sms een zo laag mogelijk en uniek bod uitbrengt.

Het laagste bod dat de gebruiker uit kan brengen is 1 cent. Per sms wordt de gebruiker vervolgens geïnformeerd of het bod uniek en laag genoeg is.* Iedere vrijdag sluit de wekelijkse veiling. Elke week worden er twee producten geveild, een daarvan is een mobiele telefoon waaronder de allernieuwste GSM's zoals de Samsung E900 en Motorola V6 PEBL. Het tweede product is elke week weer iets heel anders, van een Friends dvd-box tot een Samsung S600 digimax. Gebruikers die mee willen doen hoeven geen klant te zijn bij LowCall.

*Update 20-6-2006 enkele kritische kanttekeningen die niet onvermeld mogen blijven: wanneer je deelneemt aan deze 'SMS-veilingdienst' ontvang je na het uitbrengen van een bod een retourbericht voor 60 cent waarin wordt vermeld hoe het bod staat ten opzichte van het laagste unieke bod. Het aantal betaalde berichten kan variëren. Het hangt geheel af van de uitgebrachte biedingen van andere deelnemers. Er zit geen maximum aan het totaal te ontvangen berichten, zo staat in de voorwaarden. En: 'Het is niet mogelijk om deze berichten tussentijds stop te zetten.' Je bent gewaarschuwd!

Bellen.com ontvangt graag reacties met ervaringen van deelnemers aan andere 'omgekeerde' sms-veilingdiensten in het forum. We zijn benieuwd naar het aantal uitgebrachte biedingen en hoeveel retourberichten verstuurd worden! 

Geactualiseerd: donderdag 4 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie