Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Losse iPhone 4 kost 640 euro

door Jeanet Woldring

France Télécomdochter Mobistar heeft op zijn website prijzen bekend gemaakt van losse iPhone 4 toestellen. Mobistar heeft het alleenrecht op de verkoop van het Apple toestel in België, maar bij onze Zuiderburen kan de iPhone 4 ook simlockvrij gekocht worden.

Het goedkoopste model, de 16 GB van de iPhone 4, gaat 640 euro kosten. De 32 GB versie kost 750 euro. Net als in Nederland ligt de iPhone 4 in Belgie vanaf vrijdag in de schappen.

In Nederland verkoopt T-Mobile de nieuwe toestellen gecombineerd met een abonnementsformule (de zogenaamde koppelverkoop) voor prijzen tussen de 30 en 110 euro per maand. De toestelprijs varieert voor de 16 GB versie van 0 euro (bij het duurste 2-jarig abonnement) tot 360 euro, de 32 GB versie kost tussen de 90 euro en 460 euro.

Gepubliceerd: woensdag 28 juli 2010
Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie