Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

LG komt met exclusieve Prada telefoon

Een opmerkelijke samenwerking tussen de Zuid Koraanse mobieltjesfabrikant LG en het Italiaanse modehuis Prada heeft een telefoon opgeleverd die pas echt met recht een 'fashionphone' genoemd mag worden: de LG KE850 Prada. Net als bij de vorige populaire en stijlvolle toestellen van LG uit de 'Chocolate'-lijn, de KG800 en de KE800 is ook de Prada telefoon een zwart en strak model. Groot verschil is alleen dat de vorige mobieltje nog sliders waren, de nieuwe LG heeft voor het eerst een volledig touchscreen scherm met bijna geen 'echte' knoppen erop. Alles wat de gebruiker nodig heeft zit in het scherm.

Dankzij de samenwerking met Prada ziet het model er buitengewoon elegant uit in een zwart design met enkele chique zilveren details aan de zij- en achterkant. Met een dikte van 12 mm en het gewicht van slechts 85 gram is dit ook een bijzonder slank toestel. Dit neemt niet weg dat het met de laatste technologie van LG is uitgerust, zo wordt het onder andere geleverd met een 2 megapixel camera, Bluetooth en een MP3 speler. Het meest opvallende kenmerk is natuurlijk het scherm van maar liefst 400 x 200 pixels en 16 miljoen kleuren. Dit wordt tot nu toe alleen nog maar door de schermen van PDA's geëvenaard!

Ten slotte nog een leuk extraatje wat goed bij dit toestel past: een exlusieve leren opberghoes van Prada. Het toestel komt in het voorjaar van 2007 op de markt, u kunt dan onmiddellijk op onze site vinden aar u deze het goedkoopst kan bestellen!

Pluspunten:

  • Strak, modern en exclusief design
  • Innovatieve touchscreen met geweldige resolutie
  • Erg slank en licht

Minpunten:

  • Camera en software blijven achter bij concurrentie
  • Erg prijzig
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie