Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

LG KC910 Renoir review

79 reacties

Nog maar een paar jaar geleden stond LG vooral bekend als fabrikant van voordelige mobieltjes die er welliswaar stijlvol uitzagen, maar technisch flink achterliepen op toestellen van fabrikanten als Nokia en Sony Ericsson. De afgelopen twee jaar heeft LG flink ingezet op touchscreens, iets wat nu een juiste keuze lijkt te zijn. Niet alleen blijven deze toestellen erg populair, ze worden gelukkig ook steeds beter.

8 Megapixel camera
De LG KC910 is hier een uitstekend voorbeeld van. Het toestel is een directe opvolger van de KU990, beter bekend als de LG Viewty. Ook dit keer heeft LG gekozen voor een iets modieuzere naam, de Renoir. Dat ze hiermee een Franse impressionist van stal halen zal ongetwijfeld te maken hebben met de foto kwaliteiten die het toestel biedt. Terwijl de Viewty het nog moest doen met een 5 megapixel camera heeft de Renoir maar liefst 8 megapixels aan boord en voert daarmee samen met de Sony Ericsson C905 en de Samsung Innov8 de ranglijsten aan. Veel belangrijker nog dan alleen het aantal megapixels is de lens die de naam Schneider-Kreuznach draagt. Bovendien heeft het toestel, overigens net als de Viewty, ook weer een Xenon flits, waardoor het mogelijk is om ook in donkere omstandigheden altijd kwalitatief goede foto's te maken. Ten slotte is er nog een zeer complete image editor meegeleverd met de Renoir, waarmee foto's nadien nog te bewerken zijn.

3'' Touchscreen
Naast de camera is ook het scherm direct indrukwekkend. Met 3 inch is het dan ook direct groter dan bijvoorbeeld het scherm van de Nokia N96 en even groot als het scherm van de Sony Ericsson Xperia X1. Het lijkt alsof de touchscreen techniek ook verbeterd is, op zowel de vinger als het meegeleverde pennetje reageert het toestel erg goed. Het intoetsen van een nummer, sms'je of e-mail gaat verbazingwekkend makkelijk, hoewel nog niet zo goed als bij een normaal toetsenbord. Voor normaal dagelijks gebruik is er echter niet direct een reden om de Renoir vanwege het touchscreen niet te overwegen. Wat wel direct opvalt: het scherm (of eigenlijk het hele toestel) is erg gevoelig voor vingerafdrukken. Veel vervelender is het wanneer een scherm ook gevoelig is voor krassen, zoals met de Viewty het geval was. Op de Renoir heb ik dit nog niet kunnen ontdekken, maar LG lijkt hier vast rekening mee gehouden te hebben door een plasticje mee te leveren om het scherm te beschermen.

Interface
Voor gebruikers die een smartphone gewend zijn, bijvoorbeeld een toestel met Windows Mobile of Symbian S60 als besturingssysteem, is de Renoir niet direct de meest logische keuze. Dit toestel is simpelweg geen smartphone, het installeren van eigen software is dus niet aan de orde. Toch hoeft dit geen probleem te zijn, het menu werkt goed genoeg en is ook voldoende zelf in te stellen. Zo is een sterk punt van de interface de mogelijkheid om op het basisscherm leuke widgets neer te zetten, waarmee deze grotendeels naar eigen keuze in te richten is. Ook functies zoals de muziekspeler zijn makkelijk te bedienen. Een erg sterk punt van de Renoir is dat het standaard geleverd wordt met een microSD geheugenkaart van 8 GB. Er is dus ruimte om genoeg MP3'tjes op te slaan om een flinke vakantie mee door te komen en er is ook niet langer de noodzaak om elke maand alle foto's naar de computer over te zetten. 

Ontwerp

 Genomen met de LG Renoir, klik op
de afbeelding voor de volledige foto.

Wat het toestel een stuk minder geschikt maakt om als MP3 speler te gebruiken is het ontbreken van een 3,5 mm aansluiting om je eigen oordopjes op aan te kunnen sluiten. Die noodzaak is er zeker, want de meegeleverde oordopjes van LG zijn waardeloos, voorzien van ultradunne rubbertjes die absoluut niet fijn aanvoelen. Gelukkig kunnen er in de afstandsbediening van de headset wel andere oordopjes met een 3,5 mm aansluiting geplaatst worden, iets wat ik direct aan zou raden aan iedereen die van plan is om muziek te beluisteren via het toestel. Wat ook ontbreekt is een mini-USB aansluiting, waardoor de gebruiker alleen de meegeleverde kabel met de LG aansluiting kan gebruiken. Wat betreft het uiterlijk moet gezegd worden dat het toestel er wel erg goed uitziet. Niet alleen is het relatief licht en dun maar ook voelt de Renoir gewoon erg goed aan, zo is er duidelijk aandacht geweest voor het materiaal aan de achterkant van het mobieltje.

Conclusie
LG heeft zich met de Renoir absoluut bewezen als maker van high-end telefoons. Dit toestel zit goed in elkaar, ziet er mooi uit, is prettig in de bediening en kan zowel als camera als MP3 speler goed gebruikt worden.
 

Pluspunten:  Minpunten:
- Mooi ontwerp
- 8 MP camera
- Inclusief 8 GB kaart
- 3 inch touchscreen
- Geen smartphone
- Geen 3,5 mm audio aansluiting
- Geen mini-USB aansluiting
- Scherm gevoelig voor vingerafdrukken

Reacties (79)

Geplaatst door: sanne ()

Mijn LG kc 910 kan minn gegeugenkaart op de een of ander manier niet meer lezen. Hij staat wel in de geheugenbeheer aangegeven, maar kan het niet aan vinken!

Wie weet wat ik kan doen??

Geplaatst door: A. Broekman ()

Heb deze mobiel nu bijna 2 jaar maar NOOIT meer.
Vind de Renoir geen handige mobiel en de batterij was al heel snel bagger.
Jammer hoor want hij was duur genoeg.
Nu op zoek naar een fijne mobiel

Geplaatst door: jppwo ()

mijne is stuk, een keer laten vallen...

Geplaatst door: Cubber ()

"Ik heb hem sinds 1,5 week ofzo, hij is aan de ene kant wel fijn, maar aan de andere kant begrijp ik de telefoon voor geen meter.
Ik kan vaak geen foto maken, omdat er een conflict met de galerij is.
Ook kan ik geen andere achtergrond, want het geheugen zit vol.
Dat snap ik niet, want er zit gewoon een geheugenkaart in, en ik vind die rede dat het geheugen vol zit nogal vreemd..
Ook ben ik de stylus kwijt, dat is trouwens wel mn eigen schuld, dus is het smsen irritant. Ik hoor een aantal mensen ook zeggen over het bellen, dat het geluid slecht is, bij mij is dat juist superhard, keiveel mensen kunnen meeluisteren als ik aan het bellen ben, misschien heb ik dat zelf ingesteld, maar ik wil toch graag mn oude terug, want ik heb nu een witte achtergrond, die ik niet kan veranderen en daar baal ik wel van."

Ik heb hetzelfde probleem en vraag me af of jij dit ondertussen al hebt kunnen oplossen?

Geplaatst door: Cubber ()

[quote]Ik heb hem sinds 1,5 week ofzo, hij is aan de ene kant wel fijn, maar aan de andere kant begrijp ik de telefoon voor geen meter.
Ik kan vaak geen foto maken, omdat er een conflict met de galerij is.
Ook kan ik geen andere achtergrond, want het geheugen zit vol.
Dat snap ik niet, want er zit gewoon een geheugenkaart in, en ik vind die rede dat het geheugen vol zit nogal vreemd..
Ook ben ik de stylus kwijt, dat is trouwens wel mn eigen schuld, dus is het smsen irritant. Ik hoor een aantal mensen ook zeggen over het bellen, dat het geluid slecht is, bij mij is dat juist superhard, keiveel mensen kunnen meeluisteren als ik aan het bellen ben, misschien heb ik dat zelf ingesteld, maar ik wil toch graag mn oude terug, want ik heb nu een witte achtergrond, die ik niet kan veranderen en daar baal ik wel van.[/quote]

Ik heb hetzelfde probleem en vraag me af of jij dit ondertussen al hebt kunnen oplossen?

Geplaatst door: chris ()

[quote]Hey ik heb nu mijn Renoir ongeveer 2 maanden maar steeds als ik opwaardeer (heb hem via marktplaats gekocht) schrijft hij automatisch geld af zonder dat ik iets doe . en als hij nog maar een paar cent heeft krijg ik 8 smsjes in 10 min van Telfort dat ik moet opwaarderen omdat de kosten van de sms niet konden worden verstuurd. Dit is nogal vreemd want ik heb me nergens voor aangemeld. Heeft iemand hier hetzelfde probleem of weet iemand wat ik er aan kan doen???

Verder top toestel[/quote]

ook ik heb dat probleem, ik krijg er 25+ per dag.
De telfort winkel is niet echt vriendelijk,helpdesk probeert maar wat.
Ik overweeg serieus om over testappen naar een andere provider nu.
Please help me

Geplaatst door: chris ()

"Hey ik heb nu mijn Renoir ongeveer 2 maanden maar steeds als ik opwaardeer (heb hem via marktplaats gekocht) schrijft hij automatisch geld af zonder dat ik iets doe . en als hij nog maar een paar cent heeft krijg ik 8 smsjes in 10 min van Telfort dat ik moet opwaarderen omdat de kosten van de sms niet konden worden verstuurd. Dit is nogal vreemd want ik heb me nergens voor aangemeld. Heeft iemand hier hetzelfde probleem of weet iemand wat ik er aan kan doen???

Verder top toestel"

ook ik heb dat probleem, ik krijg er 25+ per dag.
De telfort winkel is niet echt vriendelijk,helpdesk probeert maar wat.
Ik overweeg serieus om over testappen naar een andere provider nu.
Please help me

Geplaatst door: johan ()

heeft er nog iemand het probleem dat ie vaak niet kan bellen met de telefoon en ook niet bereikbaar is terwijl ik wel vol bereik zou moeten hebben van mn provider!

alleen uitzetten helpt in dat geval en na een reset doet ie t weer! begint goed vervelend te worden omdat je het niet kunt zien of merken totdat je zelf bel of sms. zolang je dat niet doe weet je ook niet dat je niet bereikbaar ben waardoor de telefoon behoorlijk onbetrouwbaar word.

verder wel een leuk toestel maar mijn volgende word zeker geen renoir, en ook lg is maar de vraag, leuk toestel maar teveel oneffenheden waardoor het voor mij ophoud qua lg telefoon

Geplaatst door: Anita ()

Hallo,

Kan iemand mij vertellen hoe ik mijn foto`s van mijn telefoon krijg? ik heb de cd-rom geinstaleerd maar als de kabel aansluit op de computer krijg ik steeds dat ie niet verbonden is met mijn telefefoon en ik heb toch alles aangeloten op de computer.

Graag iemand die mij kan helpen

Geplaatst door: lexmania ()

die renoir is gewoon k.t na een jaar begeeft de batterij het. iemand beld me en mn batterij is vol ,en na ongeveer 20 sec spontaan uit,en dan doe ik m weer aan en batterij geeft vol aan . grootste fout van mn leven nu nog 1 jaar vast aan die elende.

Geplaatst door: pim ()

Ik he de renoir nu al meer als een jaar en alles gaat goed behalve de verstaanbaarheid maw telefoneren de ontvanger kan mij bijna niet verstaan wat doe ik fout of is dit in de instelling of software te herstellen help!!

Geplaatst door: Jeremy ()

Ik vind het toestel over het algemeen te traag maar dat is waarschijnlijk persoonlijk, hij maakt mooie foto`s. Het touch scherm werkt niet heel fijn.

Mijne is na 6 maanden kapot gegaan en ben hem nu al ruim een maand kwijt voor reparatie.

Geplaatst door: mats ()

ik heb een vraag, misschien weet een van jullie het hier.in het boekje staat dat je een visualisatie kan instellen bij de muziekspeler. maar als ik het probeer, kan ik deze functie nergens vinden..Weet iemand hoe het moet?

Geplaatst door: martin vos ()

heb de lg nu 2 weken en me scherm verlichting is door gebrand alles werkt nog gewoon toetsen, touchscreen en geluid maar geen licht meer. morgen maar even naar het service center.....

Geplaatst door: liesbeth ()

hallo

ik kan niet terugvinden hoe ik video-oproepen plaats, mijn vriend heeft ook een lg met video-oproep maar het werkt niet er staat heel de tijd videoproep mislukt
weet iemand raad

liesbeth

Geplaatst door: susanne ()

Hallo mensen,

Ik heb even een vraag waar ik niet echt uitkom.
Hoe zet ik muziek op m`n telefoon? Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn dit in normaal nederlands uit te leggen want ik ben echt een computer leek Ik heb op m`n pc wel lime wire maar weet niet of dat dan hier mee lukt. Ik wil het het liefst meteen op m`n sd card zetten!!

Ik hoor graag van jullie

groetjes Susanne

Geplaatst door: jasmijn ()

ik heb hem besteld en iedereen zegt dat hij zo goed maar jullie reacties zijn slecht kunnen jullie me dit uitleggen
ik vind wel heel mooi en goed😛😉🙂:DB)

Geplaatst door: jasmijn ()

ik heb hem besteld en iedereen zegt dat hij zo goed maar jullie reacties zijn slecht kunnen jullie me dit uitleggen
ik vind wel heel mooi en goed:DB) 😛😉🙂

Geplaatst door: Sophie ()

Ik heb hem sinds 1,5 week ofzo, hij is aan de ene kant wel fijn, maar aan de andere kant begrijp ik de telefoon voor geen meter.
Ik kan vaak geen foto maken, omdat er een conflict met de galerij is.
Ook kan ik geen andere achtergrond, want het geheugen zit vol.
Dat snap ik niet, want er zit gewoon een geheugenkaart in, en ik vind die rede dat het geheugen vol zit nogal vreemd..
Ook ben ik de stylus kwijt, dat is trouwens wel mn eigen schuld, dus is het smsen irritant. Ik hoor een aantal mensen ook zeggen over het bellen, dat het geluid slecht is, bij mij is dat juist superhard, keiveel mensen kunnen meeluisteren als ik aan het bellen ben, misschien heb ik dat zelf ingesteld, maar ik wil toch graag mn oude terug, want ik heb nu een witte achtergrond, die ik niet kan veranderen en daar baal ik wel van.

Geplaatst door: Jelle ()

Hallo.

Ik ga een nieuwe mobiel kopen:D.
Maar mijn probleem is dat ik erg graag de LG renoir wil kopen maar van veel mensen hoor ik dat mensen daar echt veel problemen mee hebben gehad enzo:?.
Wie vind dat ik deze moet kopen??

Graag reactie 😉
Jelle

Geplaatst door: Jelle ()

Hallo.

Ik ga een nieuwe mobiel kopen:D.
Maar mijn probleem is dat ik erg graag de LG renoir wil kopen maar van veel mensen hoor ik dat mensen daar echt veel problemen mee hebben gehad enzo:?.
Wie vind dat ik deze moet kopen??

Graag reactie
Jelle 😉

Geplaatst door: Patricia ()

Hallo,

ik heb de renoir sinds januari dit jaar. Vandaag gaat het voor de 3de keer naar de reparatiewinkel.
1ste keer problemen met de touchscreen
2de keer problemen met het geluid, zelfs met volume op 20 hoor ik niet als de telefoon gaat, gesprekken voeren is bijna onmogelijk geworden. Dit is nog steeds niet opgelost, ik heb de toestel gewoon teruggekregen zonder dat er iets aan gedaan is.
Ik hoop dat ze deze keer dit kunnen oplossen.
verder als het werk, een hele goede toestel

Geplaatst door: sander ()

Ik heb de renoir al 2 maanden, en het enige wat ik irritant vind is het touchscreen. Mijn vader heeft een iphone met een heel licht touchscreen, en ik gebruik het pennetje nooit , ik doe altijd met mn vingers( omdat pennetje niet in de telefoon kan). Dan moet ik hard drukken op het scherm voor er iets gebeurt.

Geplaatst door: Nickii ()

Ik ben een bezitter van de Lg renoir, maar of ik er trots op moet wezen weet ik nog niet zo zeker..
Ik heb hem nu 4 maanden, na 1,5 maand liep hij telkes vast en gaf aan dat ie opnieuw moest opstarten.. Nou nu doet hij niets meer!! Hij laad niet op, gaat niet aan of uit.. En ik baal hier egt eorm van, omdat ik nog langer dan anderhalf jaar met dit rotding zit.. Iemand miss een idee wat het probleem kan zijn??

Geplaatst door: Chantal ()

Hallo allemaal,

Sinds een aantal dagen heb ik een heel raar probleem met mijn LG Renoir. Bepaalde mensen hebben een aparte ringtone (MP3 file). Echter, wanneer zij mij bellen hoor ik geen ringtone, alleen als ik draai en een beetje bovenaan de telefoon druk komt er iets van geluid uit. Terwijl wanneer ik door anderen gebeld wordt ik de ringtone wél hoor, dit betreft eveneens een MP3 file. Het ligt niet aan de MP3 bestanden zelf, wanneer ik deze afluister heb ik gewoon normaal geluid.
Iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn? Al vast bedankt.

Geplaatst door: Giovanni ()

nou in het begin was ik heel tevreden met mijn lg totdat een paar weken geleden begon ie vast te lopen en een paar dagen na de gebeuren wil ik een foto maken en die hele toestel liep vast tot die dag van vandaag kan ik verder niks meer mee hij gaat aan kan me pincode nog intoetsen maar verder dan dat doet die lg niks dus mijn vraag is wat moet ik doen want snapt er helemaal niks meer van sinds dec 2008 heb ik die toestel en nu ineens doet ie niks meer kan iemand mij helpen of tenminste inlichten wat ik verder hiermee moet doen want ben dol op me lg en is zonde om het zomaar de prullenbak in te doen

Geplaatst door: Floris ()

Ben zeer content over het toestel heb hem nu meer dan een maand ben erg tevreden over.

Wifi is vaak een probleem, omdat vele netwerken beveiligd zijn met wpa keys etc, soms wil die er geen verbinding mee maken.
Ook al vul je alles goed in.

Het bereik van wifi is goed makkelijk via internet er op duidelijk scherm prima overzichtelijk.

Camera is goed, scherp, goede autofocus er op, prima ding, het is geen echte camera, maar tog goed voor een telefoon, goede lens(heb zo idee standaard lens).

Handig in bediening duidelijk makkelijk

Eigenlijk ben ik er tevreden over, goed mooi geluid dolby goed

Top Toestel

Geplaatst door: Wesley ()

Hallo,
Ik ga straks de Renoir denk ik bestellen.
Gelukkig Wel goedkoop met Garantie.
Maar als ik hem heb wil ik toch wat dingen weten:
Kan ik hem als navigatie Gebruiken?
Kan ik gewoon zonder Wifi internetten via de Sim-Kaart?
Wat voor software voor programma`s zit erop?
Hoe groot is de kans dat hij gaat haperen?
Hoe groot is de kans dat hij uitvalt/Zwart scherm krijgt?
Is hij de Moeite waard en sterk genoeg? 🙁
Zal ik op bevestigen klikken of de pagina sluiten?
Laat het aub horen :
-Wesley

Geplaatst door: Wesley ()

Hallo,
Ik ga straks de Renoir denk ik bestellen.
Gelukkig Wel goedkoop met Garantie.
Maar als ik hem heb wil ik toch wat dingen weten:
Kan ik hem als navigatie Gebruiken?
Kan ik gewoon zonder Wifi internetten via de Sim-Kaart?
Wat voor software voor programma`s zit erop?
Hoe groot is de kans dat hij gaat haperen?
Hoe groot is de kans dat hij uitvalt/Zwart scherm krijgt?
Is hij de Moeite waard en sterk genoeg?
Zal ik op bevestigen klikken of de pagina sluiten?
Laat het aub horen :
-Wesley 🙁

Geplaatst door: Linda ()

[quote]Ik vindt dat ik deze review moet plaatsen!

Ik mocht mij abbonoment bij hi verlengen, en dat heb ik dus gedaan. ik wou graag een telefoon die echt alles kon! zoals wifi, goeie camera, bluetooth, uuhm mp3 gps ( navigatie ) voor de mensen die dit lezen ga ik hier even wat meer op in!

Ik ben dus een abbonoment bij hi! en eindeloos online,

In de doos zit,:

Een oplader
Een 8gb kaartje
Extra folie voor touchscreen
Datakabel ( voor pc )
Oordopjes
etc.

Ik zat te twijfelen of ik deze telefoon moest nemen of niet? ivm ik las over de navigatie en die wou ik dus echt graag er op, naa lang prutsen is het gelukt, en ze joodelt ( praat ) haha als ik rij. heerlijk.

Het geluid, niet hard en zacht, goeie kwaliteit,
De andere snufjes, wi-fi etc, werken prima.. draadloos internet is goed te doen, vergelijk dit niet met een Laptop of Desktop

Radio is prima. en kan ook op luidspreker, je ziet gewoon als er iemand belt, de naam. ( sommige mensen zeiden van niet )

Dvd speler? hahaha: heerlijk voor onderweg, en perfect beeeld!!!

Fijne software en bediening, batterij gaat echt lang mee. ik heb hem nu al 5 dagen, en is 1 streepje af.. en heb de navigatie ook nog gebruikt,

Nog een leuk snufje, ik had het net over het internet. zodra je de telefoon kopelt, aan je pc, en je hebt een bluetooth stick, en eindelooos online, of etc, hahaha dan heb je net zo snel internet als thuis, misschien wel sneller nog! hier stond ik van te kijken... kortom, de telefoon werkt prima als modem!

Kortom, heb je nog meer vragen stuur me gerust een mail?

1 minpuntje, is dat bij mij af en toe de telefoon een beetje traag is.

Succses en niet twijfelen! geweldige telefoon ! [/quote]
Hoi hoe krijg jij de navigatie dan? ik krijg alleen google maps zonder navigatie.

Geplaatst door: Linda ()

"Ik vindt dat ik deze review moet plaatsen!

Ik mocht mij abbonoment bij hi verlengen, en dat heb ik dus gedaan. ik wou graag een telefoon die echt alles kon! zoals wifi, goeie camera, bluetooth, uuhm mp3 gps ( navigatie ) voor de mensen die dit lezen ga ik hier even wat meer op in!

Ik ben dus een abbonoment bij hi! en eindeloos online,

In de doos zit,:

Een oplader
Een 8gb kaartje
Extra folie voor touchscreen
Datakabel ( voor pc )
Oordopjes
etc.

Ik zat te twijfelen of ik deze telefoon moest nemen of niet? ivm ik las over de navigatie en die wou ik dus echt graag er op, naa lang prutsen is het gelukt, en ze joodelt ( praat ) haha als ik rij. heerlijk.

Het geluid, niet hard en zacht, goeie kwaliteit,
De andere snufjes, wi-fi etc, werken prima.. draadloos internet is goed te doen, vergelijk dit niet met een Laptop of Desktop

Radio is prima. en kan ook op luidspreker, je ziet gewoon als er iemand belt, de naam. ( sommige mensen zeiden van niet )

Dvd speler? hahaha: heerlijk voor onderweg, en perfect beeeld!!!

Fijne software en bediening, batterij gaat echt lang mee. ik heb hem nu al 5 dagen, en is 1 streepje af.. en heb de navigatie ook nog gebruikt,

Nog een leuk snufje, ik had het net over het internet. zodra je de telefoon kopelt, aan je pc, en je hebt een bluetooth stick, en eindelooos online, of etc, hahaha dan heb je net zo snel internet als thuis, misschien wel sneller nog! hier stond ik van te kijken... kortom, de telefoon werkt prima als modem!

Kortom, heb je nog meer vragen stuur me gerust een mail?

1 minpuntje, is dat bij mij af en toe de telefoon een beetje traag is.

Succses en niet twijfelen! geweldige telefoon ! "
Hoi hoe krijg jij de navigatie dan? ik krijg alleen google maps zonder navigatie.

Geplaatst door: ph ()

lg ke 970 1 dag trobels met geheugenkaart (terug naar winkel ) ok 2` dag 4 liedjes via buetooth gedownlode naar lg (vast zelfs als ik probeer met baterij er uit te nemen start niet op enkel het startscherm van (ke 970)dit noem ik nu en ****tup gsm (mooi maar doet niks) (en blij dat mijn dochter van 12 was met haar nieuwe gsm( voor 1 uurtje dan toch )voor mij NOOIT MEER LG HOE HARD HIJ OOK BLINKT

Geplaatst door: manuel ()

Ik heb de LG Renoir nu 4 mnd in bezit en als hij werkt is het een top toestel!

Ik loop steeds tegen het probleem aan dat hij het 8GB kaartje niet meer herkent!

De telefoon is nu 2 keer gerepareerd en nog steeds hetzelfde probleem.

Toen ik hem kreeg zat er geen simlock op en na de tweede reparatie hebben ze er zonder te vragen vodafone software met simlock opgegooid!

Volgens mij is dit niet acceptabel, zeker niet omdat het problem met mijn geheugenkaartje nog steeds niet opgelost is!

NU BEGIN IK lANGZAMERHAND EEN BEETJE TE BALEN VAN DIT TOESTEL.!

Ik heb destijds mijn abonnement van vodeafone verlengd via een online aanbieder dus even terug naar de winkel is er niet bij.

Alles moet via de telefoon!

Hebben meerdere mensen dit zelfde probleem?

Geplaatst door: ritchy ()

hee hallo had ff een vraag
weet iemand of je met de lg renoir telefoongesprekken kan opnemen
en verder kun je zoals bij telefoons met een gewoon keypad met een toets het volgende woord kiezen in de t9 modus normaal met sterretje (bij nokia n73)

Geplaatst door: Manon ()

"Voor jeroen: Neem zelf iets anders dan T-mobile/orange of bel geen t-mobile/orange, heb ik gelijk of niet?Werk zelf in de winkel en heb deze maand wel 500 mensen binnen gehad met dezelfde klacht en we kunnen inmiddels met grote meerderheid zeker stellen dat het netwerkprobs zijn en geen toestel problemen. Als je kpn of vodafone heb, is dit mssn je 1e umts telefoon? zet hem eens vast op umts of gsm om te zien of dat verbetering brengt. (kan te maken hebben met de plaatselijke dekking, of je muren, of dat er toevallig wel gsm dekking is maar weinig umts)en Motu, het spijt me maar je hebt juist alles verkeerd gedaan, 2keer overladen, 12 uur is echt max en vervolgens het oude fabeltje van ni-cd batterijen opgevolgd de batterij compleet leeg te laten lopen. moderne batterijen kunnen prima halverwege bijgevuld worden, nooit al te lang opladen en nooit dood leeg laten lopen en dan te lang ongeladen laten. 1 tip, leg de li-ion batt een half uur in een luchtdicht zakje in de vriezer (droog dus), laat daarna een half uur op kamertemperatuur komen en begin dan van voor af aan met het her-opladen van de gereviseerde batterij. 2 uur langer laden dan indicator aangeeft voor de 1e 4 keer en daarna nooit leger laten lopen dan 1 blokje. Verder is 2 dagen best een goede score gezien het feit dat de huidige telefoons van tegenwoordig 800% meer kunnen en 50% goedkoper zijn geworden ten opzichte van 10 jaar geleden. Ik vind het De beste telefoon tot nu toe, echt super met hele leuke en unieke gadgets, volwaardig foto en videobewerking, 120 fps en nu dus weer uniek:Dolby digital ruisonderdrukking,.. Echt super, ben me volledige muziekcollectie opnieuw aan het afluisteren! of ook op hyves: "

Ik qoute dit even omdat ik niet weet hoe ik anders hierop moet reageren maar mijn vraag is of de LG Renoir een krasvrij beeldscherm heeft? Ik heb inmiddels een Nokia N81 en ik zie nog nauwlijks van mijn beeldscherm. Deze fout wil ik niet nog eens maken.

Geplaatst door: Manon ()

[quote]Voor jeroen: Neem zelf iets anders dan T-mobile/orange of bel geen t-mobile/orange, heb ik gelijk of niet?Werk zelf in de winkel en heb deze maand wel 500 mensen binnen gehad met dezelfde klacht en we kunnen inmiddels met grote meerderheid zeker stellen dat het netwerkprobs zijn en geen toestel problemen. Als je kpn of vodafone heb, is dit mssn je 1e umts telefoon? zet hem eens vast op umts of gsm om te zien of dat verbetering brengt. (kan te maken hebben met de plaatselijke dekking, of je muren, of dat er toevallig wel gsm dekking is maar weinig umts)en Motu, het spijt me maar je hebt juist alles verkeerd gedaan, 2keer overladen, 12 uur is echt max en vervolgens het oude fabeltje van ni-cd batterijen opgevolgd de batterij compleet leeg te laten lopen. moderne batterijen kunnen prima halverwege bijgevuld worden, nooit al te lang opladen en nooit dood leeg laten lopen en dan te lang ongeladen laten. 1 tip, leg de li-ion batt een half uur in een luchtdicht zakje in de vriezer (droog dus), laat daarna een half uur op kamertemperatuur komen en begin dan van voor af aan met het her-opladen van de gereviseerde batterij. 2 uur langer laden dan indicator aangeeft voor de 1e 4 keer en daarna nooit leger laten lopen dan 1 blokje. Verder is 2 dagen best een goede score gezien het feit dat de huidige telefoons van tegenwoordig 800% meer kunnen en 50% goedkoper zijn geworden ten opzichte van 10 jaar geleden. Ik vind het De beste telefoon tot nu toe, echt super met hele leuke en unieke gadgets, volwaardig foto en videobewerking, 120 fps en nu dus weer uniek:Dolby digital ruisonderdrukking,.. Echt super, ben me volledige muziekcollectie opnieuw aan het afluisteren! of ook op hyves: [/quote]

Ik qoute dit even omdat ik niet weet hoe ik anders hierop moet reageren maar mijn vraag is of de LG Renoir een krasvrij beeldscherm heeft? Ik heb inmiddels een Nokia N81 en ik zie nog nauwlijks van mijn beeldscherm. Deze fout wil ik niet nog eens maken.

Geplaatst door: Roelio ()

Hey ik heb nu mijn Renoir ongeveer 2 maanden maar steeds als ik opwaardeer (heb hem via marktplaats gekocht) schrijft hij automatisch geld af zonder dat ik iets doe . en als hij nog maar een paar cent heeft krijg ik 8 smsjes in 10 min van Telfort dat ik moet opwaarderen omdat de kosten van de sms niet konden worden verstuurd. Dit is nogal vreemd want ik heb me nergens voor aangemeld. Heeft iemand hier hetzelfde probleem of weet iemand wat ik er aan kan doen???

Verder top toestel

Geplaatst door: Hans ()

Iemand ervaring met synchroniseren met Outlook?
Met mijn Nokia 6300 geen enkel probleem , maar met de LG Renoir is dat wel even anders....
Als ik dan al verbinding krijg met de PC (lukt maar gemmiddeld 1 op de 15 keer, omdat er iets met een com verbinding niet klopt ??) is de synchronisatie gewoon "bagger". Ongeveer de helft van mijn contactgegevens worden overgezet en adresgegevens etc. neemt hij meestal niet over.
Skype via wifi is niet in te stellen, google maps ... eerst valideren , en ga zo maar door.

Misschien herkent iemand deze problemen en heeft er een oplossing voor, anders dan het hele ding in de prullebak te gooien?

Geplaatst door: superkido ()

hey,

ik had in het begin heel even dat die vastliep maar nou niet meer!! gelukkig!!

heb ook geen klachten en vind hem fijn in gebruik. wel is het enige nadeel wat richard ook al aangeeft dat die af en toe scrolt inderplaatst dat die opent waar je op klikt. maar misschien is dit ook wel kwestie van niet met je vingers doen maar met het pennetje.Geplaatst door: Monique ()

Sinds een paar dagen kan ik geen kleuren foto`s meer ontvangen.
Alles komt in zwart wit binnen.
De video is wel in kleur.
Als ik een foto verzend komt deze wel gewoon in kleur aan.
Ook via Bluetooth gaat alles goed.
De instellingen terug gezet naar begin stand hielp niets.
Kan iemand me helpen hoe ik gewoon weer kleuren foto`s kan ontvangen

Geplaatst door: richard ()

1 maand in het bezit van Renoir en ergenissen stapelen zich op. Zo kan ik 1 op de 5x drukken wat ik wil op `mijn afbeeldingen` en geeft hij wel een tril en geluidsignaal maar de map ingaan ho maar....:? het scherm scrolt (schiet) inplaats daarvan een cm weg uit zichzelf....

De radio functie vond allerlei zenders en sloeg deze netjes op. Vandaag de dag vind hij er nog 1 en moet ik handmatig naar zoeken wat veel tyd kost...

Al maak ik op mijn pc een foto voor wallpaper klein (minder pixels) maar scherp zal hij ze niet afbeelden op de display als wallpaper. Hierbij moet je altyd knutselen en de foto scherper maken wat de kwalitiet ook niet ten goede komt..

Kortom een gsm die nog niet uit ontwikkeld was toen hij al in de winkel lag vind ik...

Geplaatst door: Nick van Leeuwen ()

hmm ik snap echt al jullie commentaar niet! ik zou als navigatie gewoon google maps gebruiken dat kan zoiezo.. ik heb totaaal geen problemen met bestanden overzetten naar pc of terug, je moet alleen ff je mob instellen op massaoverslag en dan gaat het allemaal goed.
ik heb ook gewoon nog nooit een mobiel gehad die zo snel is!
maarja ik zal wel mazzel hebben met een top model ofzo.
groetjes nick!

Geplaatst door: KIM ()

Ik heb hem nu 4 maanden en ik ben erg tevreden, de camera is heel goed, en ik heb geen last van vingerafdrukken ofzo, het enige kleine nadeel heb ik is dat het geluid niet heel hard kan, maar dat is niet zo erg, hij is zeker weten aan te raden.Ik heb hem pas 1 x heel laag op het kleed laten vallen dus ik weet niet of hij snel kapot gaat, maar ik probeer hem niet te laten vallen. En er komen ook niet snel vingerafdrukken of krassen op.Erg aan te raden!X.

Geplaatst door: Alex ()

Ik vindt dat ik deze review moet plaatsen!

Ik mocht mij abbonoment bij hi verlengen, en dat heb ik dus gedaan. ik wou graag een telefoon die echt alles kon! zoals wifi, goeie camera, bluetooth, uuhm mp3 gps ( navigatie ) voor de mensen die dit lezen ga ik hier even wat meer op in!

Ik ben dus een abbonoment bij hi! en eindeloos online,

In de doos zit,:

Een oplader
Een 8gb kaartje
Extra folie voor touchscreen
Datakabel ( voor pc )
Oordopjes
etc.

Ik zat te twijfelen of ik deze telefoon moest nemen of niet? ivm ik las over de navigatie en die wou ik dus echt graag er op, naa lang prutsen is het gelukt, en ze joodelt ( praat ) haha als ik rij. heerlijk.

Het geluid, niet hard en zacht, goeie kwaliteit,
De andere snufjes, wi-fi etc, werken prima.. draadloos internet is goed te doen, vergelijk dit niet met een Laptop of Desktop

Radio is prima. en kan ook op luidspreker, je ziet gewoon als er iemand belt, de naam. ( sommige mensen zeiden van niet )

Dvd speler? hahaha: heerlijk voor onderweg, en perfect beeeld!!!

Fijne software en bediening, batterij gaat echt lang mee. ik heb hem nu al 5 dagen, en is 1 streepje af.. en heb de navigatie ook nog gebruikt,

Nog een leuk snufje, ik had het net over het internet. zodra je de telefoon kopelt, aan je pc, en je hebt een bluetooth stick, en eindelooos online, of etc, hahaha dan heb je net zo snel internet als thuis, misschien wel sneller nog! hier stond ik van te kijken... kortom, de telefoon werkt prima als modem!

Kortom, heb je nog meer vragen stuur me gerust een mail?

1 minpuntje, is dat bij mij af en toe de telefoon een beetje traag is.

Succses en niet twijfelen! geweldige telefoon !

Geplaatst door: Ricco ()

Na 4 dagenin mijn bezit is mijn Renoir een eigen leven gaan leiden.
Als ik hem aanzet kan ik het niet meer deblokeren en als het wel gebeurt en ik druk op de belfunktie dan gaat ie uit zichzelf 4-en en 1-en automatisch intoetsen.
Op een andere fuktie gaat deze ook veschillende toetsen automatisch zoeken?
Ik terug bij de primafoon in Hilversum en....... ik kreeg een andere Renoir.Chapeu!!
Verkoper heeft dit probleem nog nooit eerder gehad???
En ik moet eerlijk zeggen dat ik na lang puzzelen het voor elkaar heb gekregen om te synchroniseren. Mp3 luisteren met de aangeschafte Bose oordopjes is perfect(als je tenminste naar "muziek"wilt luisteren) de originele zijn prima als je niet al te hoge eisen stelt. Ik ben nog aan het uitzoeken hoe divx op dit toestel werkt.
later meer....Ricco

Geplaatst door: Bart ()

Mijn anderhalve maand oude KC910 doet het over het algemeen goed. Alleen als ik de telefoon aanzet, laat hij na 10 minuten rare korrelige kleuren zien. Foto`s zien er dan niet meer uit en als ik een foto wil nemen idem dito. Dit probeelm wordt steeds erger. Terug naar de winkel dus, maar gezien de eerder beschreven service van LG houd ik mijn hart vast...... :?

Geplaatst door: penders ()

deze phona ga ik binnenkort fiksen hij is kk lauw mijn mattie heeft em en hij zegt is kk goei camera en verder tyfus goed😉

neem deze phona want hij is kk goed ik zweer a mattie

echt bruutelijkzziek asahbi!!🙂

Geplaatst door: penders ()

deze phona ga ik binnenkort fiksen hij is kk lauw mijn mattie heeft em en hij zegt is kk goei camera en verder tyfus goed

neem deze phona want hij is kk goed ik zweer a mattie

echt bruutelijkzziek asahbi!! 😉🙂

Geplaatst door: bassar ()

Hallo,
Nou ik had em net 3 weken toen was me geluid opgeblazen:? na 3weken gister terug gehad.
En ja hoor geluid deed het weer.:D en wat gebeurt er vamorgen, Mijn geheugenkaart leest hij niet meer en opladen doet ie ook niet meer dus ik ga morgen even een nieuwe telefoon halen want dit pik ik niet.

En vastlopers heb ik ook regelmatig. 🙁🙁

Geplaatst door: bassar ()

Hallo,
Nou ik had em net 3 weken toen was me geluid opgeblazen🙁:? na 3weken gister terug gehad.
En ja hoor geluid deed het weer.:D en wat gebeurt er vamorgen, Mijn geheugenkaart leest hij niet meer en opladen doet ie ook niet meer🙁 dus ik ga morgen even een nieuwe telefoon halen want dit pik ik niet.

En vastlopers heb ik ook regelmatig.

Geplaatst door: NN ()

Ik heb de LG nu drie dagen en het loopt zeker vijf keer per dag vast, wanneer ik mijn muziek wil openen en mijn galerij. Het is zelfs zo erg dat ik mijn gemaakte foto´s nog niet eens gezien heb. Mijn telefoon blijft dan ook gewoon vastzitten bij laden, totdat ik de batterij eruit haal. Dit is erg irritant.

Ik lees hierboven dat dit vaker voorkomt.

Ik heb gebeld met mijn gsm verstrekker die mij iets van een update vertelde, maar die heb ik helaas ook niet gevonden, dus denk ik dat ik het maar terugstuur.

Of heeft iemand een beter idee?

Geplaatst door: JiMmIEEH ()

heeey,
ik heb sinds een maand of 2 geleden de Lg renoir gekocht. Top telefoon weinig prolbemen mee gehad en werkt fijn. maar nu zit ik met een probleem. ALs ik soms iets probeer te open mijn media of iets anders komt in beeld te staan" maximaal aantal taken conroleer mulittasking" wat kan ik hier tegen doen> help me snel
doeg.
verder een top telefoon

Geplaatst door: Edwin ()

Heb net een LG Renoir in handen en loopt vast. Weet iemand hoe je een vastgelopen mobiel weer aan de praat krijgt?

Geplaatst door: Sindy ()

Hallo, ik kan niet terugvinden hoe ik foto`s kan verplaatsen van sim naar gsm. Ik kan nl geen foto`s vinden op de pc als ik de usb kabel heb aangesloten.
Kan iemand mij hiermee helpen?

Geplaatst door: Ernst ()

Het lukt mij niet te e-mailen via de LG KC910 geen verzenden of ontvangen. Kan iemand mij staps gewijs vertellen hoe??Ik vind het een mooie telefoon maar ben zelf een leek op gebied van instellen. Groet Ernst

Geplaatst door: Pipo ()

Ik heb ook last van haperende software....
Wie heeft er nog meer last van?/
Zal ik er mee terug naar de winkel gaan, wat denken jullie?

Mvg. Rob

Geplaatst door: Dennis ()

Hoe zit het met GPS/navigatie? Kun je dit gebruiken zonder dat je gebruik hoeft te maken van internet? (Of iets moet downloaden?)

Geplaatst door: Willem ()

Heb de telefoon nu een week
moet zeggen een leuke gadged
Ben in de weer geweest met We-travel probleem is dat de map te groot is voor het telefoon geheugen.
Ik geef in mijn voorkeur van opslag mijn geheugenkaart aan maar dit wil hij dus niet doen.
Iemand een suggestie.
Volgens LG kan We-travel er niet op werken hoewel ik met alleen het programma zonder kaarten geen probleem heb.

Geplaatst door: Toma ()

Heb hem nu bijna 1,5 maanden in bezit, de problemen beginnen steeds meer te komen, de overgangen in het menu, je weet wel als je binnen het menu naar een ander scherm gaat, dat schuift het vorige scherm zeg maar naar links...wat er mooi uit ziet, maar bij mij gaat het nu zo haperig langzaam dat het iritant is, het duurt zeker 2 volle seconden:? Verder is de software overal traag, het is mischien wel "een soort van kleine pc.".. maar dit verwacht je toch niet van zo`n dure telefoon.!!

Maar gisteren ging het toch echt te ver,ik zit een beetje te internetten op mijn telefoon via wifi, werktte goed, verbinden is voor mij geen probleem.
Totdat ik wil inloggen onder een andere naam op hyves, en tot mijn grote verbazing zie een aantal witte en zwarte puntjes in mijn beeldscherm komen en schakelt hij gelijk uit.! Dit is die dag wel 5 keer gebeurt.....Ook als ik de browser af wou sluiten of iets op wou zoeken,,, En de dag daarna niks veranderd, mijn batterij er in en uit, hielp ook al niks.

Verder ben ik wel tevreden met mijn telefoon, mijn enige probleem is dat de software overal waar ik kom langzaam is.... Camera is idd goed , maar deze ene kleine fout Zie ik dus wel overal terug. Mischien zal een software update helpen?? wie weet...als die ooit nog komt. ik zag trouwens ergens op internet voorbijkomen dat het nog langer dan een jaar zou duren:O Belachellijk!
Er moet hier dus iets aan worden gedaan, vooral alls meer mensen hier last van hebbben....Graag jullie advies wat ik moet doen, Laat het ookk even weten als je zelf last hebt van die haperige overgangen, langzame software of internetprobleem.....enz...

Ik denk dat ik maar naar de winkel terug moet...


Bij de overgang is er trouwens nog verschil, (1) soms schiet die gewoon door, zoals het hoort, (2) maar andere keren, iedergeval altijd als ik naar de wekkerfunctie wil gaan hapert die nog even een cm voordat die op het einde is, dit is nog niet zo`n groot probleem (3) maar de ergste overgang gaat wel heel langzaam, die komt ook niet zo vaak voor gelukkig, het scherm schuift weg, heel langzaam in ongeveer 3 a 4 schokken waartussen nog tijd zit, dit kan wel 2 a 3 volle seconden duren, hhet stuk waar het al weg is geschoven word zwart, als het helemaal weg is heb ik dus een zwart beeldscherm, en dan komt het vervolgscherm pas!! DIt gaat echt super langzaam!

Graag een duidelijke beschrijven hoe snel het bij jullie gaat.. 1 2 of 3?

Geplaatst door: Muppet ()

Ik heb de telefoon nu een maandje of 2,5 en ben er ZEER tevreden over. Ik ken al die problemen van hier boven niet. Alles werkt naar wens!🙂

Geplaatst door: Muppet ()

Ik heb de telefoon nu een maandje of 2,5 en ben er ZEER tevreden over. Ik ken al die problemen van hier boven niet. Alles werkt naar wens! 🙂

Geplaatst door: Geert ()

hoi,

ik heb de lg renoir nu 3 weken, en ik heb nog nooit met een telefoon zoveel problemen gehad. Vastlopen paar x per week, smsjes verstuurt hij slecht, ontvangen ook niet altijd even goed. Ik ben zeer slecht tevreden over deze telefoon alleen de camera is goed. En want als ik op wifi zit valt hij gewoon uit. Echt als ik een cijfer moest geven kwam ik rond de 3 uit!!

Geplaatst door: Christian ()

Hallo,

wat betreft de navigatie je zou WeTravel kunnen proberen, dit is een gratis navigatie programma geloof ik, compatible met Java. Ik weet niet of het werkt heb de telefoon namelijk nog niet, wel gereserveerd inmiddels.

Geplaatst door: dees ()

ik heb de lg nu paar dage..
maar bij mij lijkt het net of hij blijft hangen en dan kan je nergends meer op drukken echt heel vreemd dus als iemand weet hoe dat kan ?

verder top telefoon!B)

Geplaatst door: André ()

Heb regelmatig last van vastlopers van de pc als ik de tel. aansluit op de pc.

Beeldscherm slaat op zwart.

Maar als ik eerst pc suite opstart en daarna de tel aansluit gaat het wel goed, tenminste de meeste keren !!!

Weet iemand hier iets op, of heeft hier ook last van.

Verder eenaardig toestel.
iS ER OOK NAVIGATIE SOFWARE VOOR TE KRIJGEN ???

Graag reactie`s.

Geplaatst door: Roy ()

effe een vraag.Heeft de telefoon navigatie?

Geplaatst door: Wendy ()

Hoihoi,

Ik heb de telefoon nu 4 weken en hij is stuk :? Mijn scherm is helemaal stuk, nu zegt de winkel dat ik er iets zwaars op het laten liggen en dat er nu een nieuw scherm opgeplaatst zal moeten worden. Ik heb er echt niks zwaars op laten liggen, gewoon in mijn tas. S`middags nog mee gebeld 2 uur later scherm stuk.
Ik snap de winkel wel zou het zelf ook niet geloven maar snap er niks van.

Ben verder wel erg tevreden over de telefoon, duurde even voor ik ontdekte hoe ik muziek erop kon zetten en hoe ik foto`s er af kon halen maar is nu helemaal gelukt. Smsen levert wel eens frustratie op aangezien hij te snel reageert hahaha.

Geplaatst door: maarten ()

Op zich een goed mobiel. Vrijwel alle functies werken naar behoren, alleen laat het toestel wat afweten qua geluid. Ik heb het dan over als je gebeld wordt...ik heb al meerdere keren gemiste oproepen gehad, omdat ik door het geroezemoes om me heen het geluid (en de trilling) niet hoorde (voelde). Als je een eigen mp3`tje als ringtone wilt instellen is het helemaal erg.

Waar ik jullie nog wel wat over wil vragen is hoe het mogelijk is een 3gp bestand af te spelen. Als ik een MMS video opneem (met de duur op MMS gezet) dan maakt ie automatisch een 3GP bestand aan. Die kan ik vervolgens helemaal niet afspelen. De telefoon hangt een tijdje en springt (als je op de rode knop drukt) dan gelukkig nog wel terug naar het beginscherm. Wil ik de video afspelen in mijn gewone mediaspeler, zegt ie dat het bestand beschadigd is of niet compatibel.

Een supermultimediatelefoon...die geen MMS video kan afspelen? Er moet iets fout zijn, of ik doe iets fout. Asjeblieft, laat het me weten.

Geplaatst door: nathalie ()

Het verplaatsen van foto`s naar een zelf aangemaakte map gaat zover ik weet niet, lukt mij ook niet. Dit was bij de Nokia N73 erg makkelijk.
De foto`s maken, bewerken gaat verder zeer goed,
agenda is niet overzichtelijk
contactpersoon gegevens zijn makkelijk met pcsuite op de pc te wijzigen/bewerken en met de functie `herladen` te synchroniseren, echter...
je kunt ze niet apart (als back-up) op de pc opslaat, dan krijg je alleen je contactpersoons naam nog te zien. De rest van de gegevens gaan dan verloren.
Met andere woorden, is er iets aan de hand met je toestel dan ben je dus alle contactgegevens kwijt.

Geplaatst door: Linda ()

ik heb de kc910 net een week, ik vin het een erg leuke telefoon je kan er veel mee op wifi erg handig alleen nadeel is dat het pennetje in een houdertje eraan hangt. hele scherpe fotos op de pc ook.
het is een toestel wat wel aan te raden is.

Geplaatst door: Stephanie ()

Iemand een idee hoe ik foto`s kan verplaatsen naar en zelf aangemaakte map?? Ik kan namelijk alleen terug vinden hoe je ze kan kopieren of verplaatsen van en naar telefoon geheugen of extern geheugen

Geplaatst door: Mick ()

Iemand een idee hoe ik met een netwerk kan verbinden via de WIFI?
heb verschillende netwerken (beveiligd en onbeveligd) geprobeert, maar ik krijg hem neit verbonden..

maar voor de rest eem top telefoon

Geplaatst door: robin ()

Ik heb de renoir nu ongeveer een maand, maar het lukt me nog niet om video`s er op af te spelen.. iemand een idee???
robin

Geplaatst door: Marieke ()

Hallo,

Ik heb het toestel nu drie weken en ben er zeer tevreden over! Wel sommige dingen die ik niet handig vind. De agenda bijvoorbeeld. Niet overzichtelijk.
Het synchroniseren gaat ook niet perfect. Maar zal ik nog moeten uitvinden denk ik.
Hij maakt geweldige foto`s en het is een leuk hebbedingetje!

Gr Marieke

Geplaatst door: Ronald Botman ()

Mijn vrouw heeft een Viewty van LG en de kwaliteit van het toestel valt erg tegen. Na een jaar begint het touch-screen slecht te werken en het pennetje is al een tijd stuk.De service van LG is zeer slecht, voor een nieuwe worden we door verwezen naar een service centre in Groningen en alleen daar kunnen losse onderdelen worden gekocht!Ze vragen voor een pennetje van een paar centen, € 25,00!Het is niet te geloven en LG weigert daar iets aan te doen.Waardeloze service! Heb al eerder zo`n zelfde geval gehad met de kapotte afstandsbediening van een LG videorecorder. Die moest toen ruim meer kosten dan het gehele apparaat heeft gekost.Denk hier goed aan voor je een LG product koopt! Er is dus geen service.

Geplaatst door: Remy Bosman ()

Voor jeroen: Neem zelf iets anders dan T-mobile/orange of bel geen t-mobile/orange, heb ik gelijk of niet?Werk zelf in de winkel en heb deze maand wel 500 mensen binnen gehad met dezelfde klacht en we kunnen inmiddels met grote meerderheid zeker stellen dat het netwerkprobs zijn en geen toestel problemen. Als je kpn of vodafone heb, is dit mssn je 1e umts telefoon? zet hem eens vast op umts of gsm om te zien of dat verbetering brengt. (kan te maken hebben met de plaatselijke dekking, of je muren, of dat er toevallig wel gsm dekking is maar weinig umts)en Motu, het spijt me maar je hebt juist alles verkeerd gedaan, 2keer overladen, 12 uur is echt max en vervolgens het oude fabeltje van ni-cd batterijen opgevolgd de batterij compleet leeg te laten lopen. moderne batterijen kunnen prima halverwege bijgevuld worden, nooit al te lang opladen en nooit dood leeg laten lopen en dan te lang ongeladen laten. 1 tip, leg de li-ion batt een half uur in een luchtdicht zakje in de vriezer (droog dus), laat daarna een half uur op kamertemperatuur komen en begin dan van voor af aan met het her-opladen van de gereviseerde batterij. 2 uur langer laden dan indicator aangeeft voor de 1e 4 keer en daarna nooit leger laten lopen dan 1 blokje. Verder is 2 dagen best een goede score gezien het feit dat de huidige telefoons van tegenwoordig 800% meer kunnen en 50% goedkoper zijn geworden ten opzichte van 10 jaar geleden. Ik vind het De beste telefoon tot nu toe, echt super met hele leuke en unieke gadgets, volwaardig foto en videobewerking, 120 fps en nu dus weer uniek:Dolby digital ruisonderdrukking,.. Echt super, ben me volledige muziekcollectie opnieuw aan het afluisteren! of ook op hyves:

Geplaatst door: motu ()

ik heb de telefoon nou een kleine 2 weken en ben tegen meerdere problemen opgelopen, de videocamera neemt a-synchroom op. hij is bij mij al 2 keer blijven hangen op het nakijken van foto`s. ik heb de batterij goed opgeladen, 2 keer 24 uur 2 keer laten uitvallen en nog is de batterij zeer zwak (2 dagen doet hij ermee en dan bel ik niet eens veel). ik hoop dat lg dit gaat oplossen met wat goede firmwate updates want zo is ie wat zwakjes. gr

Geplaatst door: Jeroen ()

Ik heb het toestel nu een week en ben erg te spreken over de mogelijkheden.

Ik ben alleen tegen een groot probleem aangelopen: Gewoon bellen (toch een belangrijke functie lijkt me) gaat verschrikkelijk slecht! Ik hoor degene met wie ik bel slecht en anderson net zo. Alsof ik met een van de allereerste telefoons bel.

Iemand een idee wat hier aan de hand kan zijn?

Geplaatst door: Rick Valkman ()

ik heb het toestel 22-11-2008 op gehaalt en ben er erg te spreken over
het touche-screen is erg makkelijk te bedienen makkelijker dan ik had gedacht

het smse gaat erg makkelijk en reageert mooi snel e-mail heb ik nog niet geprobeert

de foto`s zijn heel erg scherp en de camera reageert heel erg snel

ik heb alleen 1 na deel kunnen vinden tot nu toe en dat is dat als je de blokkering er af haalt dat het even duurt voor je wat kunt doen ca. 2 sec

verder is het een top toestel mooi strak design en niet te zwaar of te groot

Mvg Rick Valkman

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie