Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

LG binnenkort met tweede Android-telefoon

door Jeanet Woldring

Binnenkort introduceert toestelfabrikant LG haar tweede Android-smartphone. Op de CES werd de GT540 al onthuld, nu is bekend geworden dat het toestel in juni in Nederland beschikbaar komt.

Vorig jaar introduceerden de Koreanen de LG GW620, hun eerste toestel dat draait  op Android, het besturingssysteem van Google. 

De LG GT540 heeft een 3,2 inch volledig aanraakscherm, camera en mobiel internet via Wi-Fi of HSDPA. Het toestel bezit geen qwerty toetsenbord zoals de eerder uitgebrachte GW620 maar heeft een groter scherm.

Net als bij de GW620 is het op de GT540 via de SNS Manager mogelijk Twitter en Facebook vanuit een platform te beheren. Verdere details over bijvoorbeeld de processor, Android versie en de prijs zijn nog niet bekend.

Zie de Toestelwijzer op Bellen.com voor meer LG's in combinatie met de beste abonnementen. Ook zijn er van de meeste telefoons demo's te bekijken.

Gepubliceerd: woensdag 17 maart 2010
Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie