Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Lebara Mobile biedt goedkoopste maand sim only

door Anniek Kruijer Leestijd: 2 minuten

logo-lebara-0.jpgLebara Mobile biedt momenteel het goedkoopste sim only maandabonnement. Voor tien euro per maand maak je gebruik van het nationaal pakket waarmee je onbeperkt kunt bellen, sms’en en voor maar liefst 5 GB kunt internetten. Bij de sim only abonnementen nationaal en internationaal is internet in de EU inbegrepen. Bij internationaal kun je zelfs onbeperkt bellen naar EU (en nog wat landen).

Nationale en internationale bundels

Sinds 20 maart 2018 hanteert Lebara Mobile nieuwe prijzen en bundels. Om je een duidelijk beeld te geven waaruit de abonnementen bestaan en wat je ervoor betaalt, geven we je onderstaand overzicht van de maandabonnementen. De maandprijzen voor de 2-jarige abonnementen zijn hetzelfde. Je betaalt voor beide abonnementen 15 euro aansluitkosten. 

lebara-nieuwe-bundels.png

Wanneer je al prepaid klant bent van Lebara, maar wilt overstappen naar een sim only abonnement, kun je gewoon je huidige simkaart blijven gebruiken. Lebara doet geen kredietcheck. Dit houdt in dat iedereen (ongeacht of je BKR geregistreerd staat) een sim only abonnement bij Lebara kan afsluiten.

Voor het gebruik van het sim only abonnement in het buitenland, waarvoor de roamingkosten zijn afgeschaft, hanteert Lebara een Fair Use Policy. Dit wordt gedaan om misbruik zoals permanente roaming te voorkomen.

Gebruik onze Belwijzer

Vul je eigen bel en internetgegevens in en bekijk welke provider het goedkoopste voor jou is. Wil je alleen de maandabonnementen zien, denk er dan om dat je de filter aan de linkerzijde hiervoor aanzet. 

lebaramobile-nummer1.PNG

Geactualiseerd: woensdag 24 juni 2020

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie