Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Kruidvat opnieuw de laagste prepaidtarieven

door Jeanet Woldring 5 reacties

Met ingang van 21 juli heeft Kruidvat Mobiel  haar prepaidtarieven verlaagd. De drogisterijketen is nu opnieuw de voordeligste prepaidaanbieder van Nederland. Met 12 cent per minuut en 5 cent per bericht is het bedrijf net onder de pas verlaagde tarieven van Tele2 Prepaid Online gedoken. Hierdoor staat het weer op 1  in de TOP 5 op Bellen.com.

TOP 5 Prepaid
Eerder deze maand paste Kruidvat haar tarieven ook al aan. Toen kostte de eerste minuut 10 cent en elke volgende 14 cent. Nu is er qua prijs geen onderscheid meer tussen de eerste en daaropvolgende minuut. Prepaidklanten betalen 12 cent voor iedere minuut die ze naar mobiele of vaste nummers bellen. Een telefoontje naar een andere Kruitvatklant kost 5 cent per minuut.
 Verschillen goedkoopste prepaidaanbieders
Behalve een lager minuut- en sms-tarief zijn er meer verschillen tussen de twee goedkoopste prepaidaanbieders. Zo is het Kruidvat Mobiel startpakket alleen in de winkels te koop en Tele2 Prepaid alleen online. Laatstgenoemde zit op het T-Mobile netwerk, terwijl Kruidvat het KPN netwerk gebruikt. Verder is onderling bellen bij Kruidvat goedkoper dan bellen naar andere mobiele nummers. Nummerbehoud kost 10 euro; bij Tele2 is dit gratis. Bellen in het buitenland is wel mogelijk bij Kruidvat Mobiel, niet bij Tele2 Prepaid Online.

Met de Belwijzer vindt u heel snel het goedkoopste abonnement, prepaid of sim only

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (5)

Geplaatst door: Leo ()

Bij 88 Mobile (via kruidvat, Trekpleister, GSM-shop te koop) kost bellen nu 0,09 ct per minuut en zijn de 2e en 3e minuut gratis. Sms is 0,08 ct.
Maakt gebruik van net van T-mobile

Geplaatst door: Rimpel ()

... Aldi pre-paid is lekkur goedkopur en je zit niet vast aan een basistarief of aan helpdesks die je van je geld afhelpen...

Geplaatst door: Louis ()

@Charlene
Wat je daar schrijft is aperte onzin, je moet ook naar het starttarief kijken.
Als je dit met het minuutbedrag verdisconteert zul je vaststellen dat Simyo pas
minder duur is t.o.v. het Kruidvat als je langere gesprekken hebt dan 6 minuten.
Bovendien is het sms-tarief á 10 cent nou ook niet direct concurrerend te noemen
t.o.v. het Kruidvat á 5 cent.
M.a.w. bellen.com wijst terecht het Kruidvat als de minst dure prepaid-operator aan

@Roland
Misschien ben ik niet juist geïnformeerd maar ik dacht dat de KPN Telfort heeft overgenomen en niet dat Telfort de KPN heeft overgenomen.....

Geplaatst door: Charlene ()

Kruidvat is alleen voordelig als je onderling
belt ja..verder nog duurder dan andere qua 12 cent..
Simyo is 10 cent zowel bellen als sms-en..

Geplaatst door: Roland ()

Je zou zeggen dat mensen niet zo snel overstappen naar een goedkopere prepaid. Maar ik vind het leuk om te zien dat Kruidvat het nu wel goed in de gaten houdt. KPN is de derde lachende? Voorheen had Telfort de meeste MVNO providers. MVNO staat voor Mobiele Virtuele Netwerk Operator. Telfort heeft KPN overgenomen en Telfort werkt op het netwerk van KPN. Eigenlijk is Telfort ook een MVNO geworden.

Onderling bellen bij Aldi is 4 eurocent bij Kruidvat 5 cent. SMS kost bij Aldi Talk (medionmobile.nl) 4 cent.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie