Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Kruidvat opnieuw de laagste prepaidtarieven

door Jeanet Woldring

Met ingang van 21 juli heeft Kruidvat Mobiel  haar prepaidtarieven verlaagd. De drogisterijketen is nu opnieuw de voordeligste prepaidaanbieder van Nederland. Met 12 cent per minuut en 5 cent per bericht is het bedrijf net onder de pas verlaagde tarieven van Tele2 Prepaid Online gedoken. Hierdoor staat het weer op 1  in de TOP 5 op Bellen.com.

TOP 5 Prepaid
Eerder deze maand paste Kruidvat haar tarieven ook al aan. Toen kostte de eerste minuut 10 cent en elke volgende 14 cent. Nu is er qua prijs geen onderscheid meer tussen de eerste en daaropvolgende minuut. Prepaidklanten betalen 12 cent voor iedere minuut die ze naar mobiele of vaste nummers bellen. Een telefoontje naar een andere Kruitvatklant kost 5 cent per minuut.
 


 

Verschillen goedkoopste prepaidaanbieders
Behalve een lager minuut- en sms-tarief zijn er meer verschillen tussen de twee goedkoopste prepaidaanbieders. Zo is het Kruidvat Mobiel startpakket alleen in de winkels te koop en Tele2 Prepaid alleen online. Laatstgenoemde zit op het T-Mobile netwerk, terwijl Kruidvat het KPN netwerk gebruikt. Verder is onderling bellen bij Kruidvat goedkoper dan bellen naar andere mobiele nummers. Nummerbehoud kost 10 euro; bij Tele2 is dit gratis. Bellen in het buitenland is wel mogelijk bij Kruidvat Mobiel, niet bij Tele2 Prepaid Online.

Gepubliceerd: woensdag 21 juli 2010
Geactualiseerd: dinsdag 2 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie