Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN wil marktleider internetbellen worden

Leestijd: 1 minuut

KPN is vastbesloten om in Nederland dé marktleider op het gebied van internetbellen (VoIP) te worden. Dit staat in het persbericht van KPN met de resultaten over het derde kwartaal.

De afgelopen drie maanden was KPN de snelst groeiende VoIP-aanbieder in Nederland en in deze markt nam het bedrijf bijna de helft van de aanwas van internetbelklanten voor zijn rekening. Dit brengt het totale aantal VoIP-abonnementen op 270.000; in het tweede kwartaal lag het aantal  op 156.000. Daarmee is het aandeel van KPN in de VoIP-markt gestegen tot circa 25 procent. De voormalige monopolist wil marktleider worden op dit gebied.

Volgens de aanbieder wordt er nu bij 22% van alle breedbandverbindingen gebeld, tegen 17% eind juni. Daar zijn Skypebellers niet bijgerekend.

KPN biedt internetbellen aan onder de merken KPN, Planet, Het Net en Slim, die verschillende marktsegmenten bestrijken maar allemaal worden ondersteund door één technologisch platform.

Zie ook: TOTAALWIJZER 

Geactualiseerd: maandag 11 mei 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie