Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN vervangt Vooral Internet abonnementen door Zorgeloos

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Zit je bij KPN en heb je nog een oud Vooral Internet abonnement voor je mobiel? Per 1 juli vervangt KPN deze naar 'Zorgeloos-abonnementen. Dat betekent onbeperkt bellen en dubbel zoveel data. De wijzigingen gaan automatisch in en de prijs blijft hetzelfde.

KPN vervangt Vooral Internet abonnementen

Waarom?

Volgens de provider gebeurt dit omdat de Vooral Internet-abonnementen niet meer passen binnen het portfolio. Klanten krijgen bij de nieuwe vormen tweemaal zoveel data en onbeperkt bellen. De voorwaarden van het abonnement blijven hetzelfde. Je gaat dus niet meer betalen en er gaat geen nieuwe contracttermijn in. Iedereen wordt voorafgaand aan het overzetten geïnformeerd en krijgt achteraf nog een sms over de aanpassing. 

Tweemaal dataverdubbeling

De abonnementen wijzigen binnen dezelfde line-up. Vooral Internet 2015 wordt bijvoorbeeld Zorgeloos 2015. Bij deze abonnementen is gratis bellen van Nederland naar de EU niet inbegrepen. Bij abonnementen vanaf 2016 is dat wel het geval. Klanten die al dataverdubbeling hebben omdat ze KPN Compleet afnemen (vast plus mobiel) krijgen bij het overzetten nogmaals een verdubbeling. 

Welke abonnementen worden aangepast?

Welke abonnementen worden vervangen door wat

Wat kost KPN Zorgeloos?

Bekijk de tarieven van KPN Zorgeloos Instap en Zorgeloos Standaard. En hier vind je de Sim Only abonnementen van KPN.

Geactualiseerd: woensdag 24 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie