Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN vervangt Vooral Internet abonnementen door Zorgeloos

door Jeanet Woldring

Zit je bij KPN en heb je nog een oud Vooral Internet abonnement voor je mobiel? Per 1 juli vervangt KPN deze naar 'Zorgeloos-abonnementen. Dat betekent onbeperkt bellen en dubbel zoveel data. De wijzigingen gaan automatisch in en de prijs blijft hetzelfde.

kpn-vervangt-vooralinternet-1-7-2018.PNG

Waarom?

Volgens de provider gebeurt dit omdat de Vooral Internet-abonnementen niet meer passen binnen het portfolio. Klanten krijgen bij de nieuwe vormen tweemaal zoveel data en onbeperkt bellen. De voorwaarden van het abonnement blijven hetzelfde. Je gaat dus niet meer betalen en er gaat geen nieuwe contracttermijn in. Iedereen wordt voorafgaand aan het overzetten geïnformeerd en krijgt achteraf nog een sms over de aanpassing. 

Tweemaal dataverdubbeling

De abonnementen wijzigen binnen dezelfde line-up. Vooral Internet 2015 wordt bijvoorbeeld Zorgeloos 2015. Bij deze abonnementen is gratis bellen van Nederland naar de EU niet inbegrepen. Bij abonnementen vanaf 2016 is dat wel het geval. Klanten die al dataverdubbeling hebben omdat ze KPN Compleet afnemen (vast plus mobiel) krijgen bij het overzetten nogmaals een verdubbeling. 

Welke abonnementen worden aangepast?

kpn-vooral-internetzorgeloos-internet1-7-2018-0.PNG

Wat kost KPN Zorgeloos?

Bekijk de tarieven van KPN Zorgeloos Instap en Zorgeloos Standaard. En hier vind je de Sim Only abonnementen van KPN.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reageren

Navigatie