Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN verkort verlengtermijn abonnementen

door Jeanet Woldring

Telecomprovider KPN gaat per 1 november de verlengtermijn voor mobiele abonnementen verkorten van vier naar twee maanden. De wijziging geldt ook voor klanten van Hi, Telfort en MTV Mobile.

Verlengmoment
'Bij KPN kunnen klanten hun abonnement één maand voordat de opzegtermijn ingaat verlengen, ook wel vernieuwen genoemd. Van oorsprong was de termijn om te verlengen daarom vier maanden voor het einde van het contract, aangezien de maximale opzegtermijn drie maanden was.

Opzegtermijn
Per 1 juli 2009 is deze opzegtermijn echter wettelijk verkort tot maximaal één maand, maar klanten konden hun abonnement nog steeds vier maanden voor het einde van het contract verlengen. Omdat de opzegtermijn en verlengtermijn hiermee niet meer goed op op elkaar aansluiten, gaat KPN per 1 november de verlengtermijn verkorten tot twee maanden', zo liet MobileCowboys in september al weten.  

Alle abonnementen
KPN past de verandering toe op alle abonnementen en het geldt ook voor klanten van Hi, Telfort en MTV Mobile. Zij worden hier de komende tijd over geïnformeerd.

Bezwaar
Gebruikers krijgen de mogelijkheid bezwaar aan te tekenen tegen de aanpassing waardoor zij onder de maatregel uit kunnen komen. Dit moet voor 1 december gebeuren.
 

Gepubliceerd: maandag 11 oktober 2010
Geactualiseerd: donderdag 18 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie