Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN verhoogt de daglimiet bij Unlimited

door Els Werkman

Op 24 juni 2021 heeft KPN de daglimiet bij haar unlimited abonnementen verhoogd van 5 naar 8 GB. En de GB aanvuller, die je kunt gebruiken om die dagbundel gratis aan te vullen, is qua inhoud verdubbeld. Je kunt die data dagbundel nu aanvullen met 2 GB per keer, in plaats van 1 GB. Mooi nu de zomervakanties voor de deur staan.

Logo van KPNWat is een daglimiet bij unlimited?

Klanten met een unlimited abonnement hebben, zoals de naam zegt, onbeperkt mobiel internet. De daglimiet is door alle providers die een unlimited product aanbieden, ingesteld om extreem gebruik te voorkomen. Zo is het is bijvoorbeeld niet de bedoeling dat je je abonnement als nanny cam gebruikt. Of samen met de hele familie. Ook het inzetten van de telefoon als wifi hotspot voor anderen is niet de bedoeling. Om dit te ontmoedigen krijg je een daglimiet. KPN volgt T-Mobile (en Tele2), daar was de limiet al eerder verhoogd. Heb je de nieuwe limiet van 8 GB per dag bereikt? Dan kun je die onbeperkt aanvullen met 2 GB per keer. Die GB aanvuller kun je activeren via sms, via Mijn KPN of in de app.

In de EU geldt dit overigens niet, daar kun je elke maand in totaal 25 GB gebruiken. Daarna gaat de snelheid naar beneden, of kun je een extra bundel kopen.

Gepubliceerd: vrijdag 25 juni 2021

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Els is als sitemanager telecom verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Els is telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat Els bij de Bencom Group in dienst kwam heeft ze van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor is Els inmiddels 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Els is Wft-gediplomeerd Adviseur Zorg. Vandaar dat je haar ook op Poliswijzer tegenkomt.

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie