Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

KPN vergroot databundels voor nieuwe en bestaande klanten

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

KPN_Mobiel1-6-2017.jpgkpn.gif Vanaf 1 juni introduceert KPN nieuwe mobiele abonnementen met ruimere databundels. Ook bestaande klanten profiteren van deze grotere bundels en gaan niets extra betalen voor hun abonnement. 

Het Zorgeloos Instap abonnement bevat voortaan dubbel zoveel data (2 GB per maand). Ook het Zorgeloos Standaard abonnement wordt verdubbeld (10 GB per maand). Voor nieuwe klanten gaat de prijs met respectievelijk 1 en 3 euro omhoog. Voor de grootste abonnementen is er zelfs sprake van meer dan een verdubbeling. Zo wordt de databundel van 10 GB vergroot naar 25 GB en gaat de databundel van 20 GB naar 50 GB. De prijzen van deze abonnementen blijven ongewijzigd. 

Spotify geen onderdeel meer van de nieuwe abonnementen

Wel schrapt KPN Spotify Premium uit deze abonnementen. Tot op heden is Spotify Premium standaard nog onderdeel van de twee grootste abonnementen: Zorgeloos Premium en Zorgeloos Premium Plus. Klanten die vanaf 1 juni hun abonnement verlengen of alle nieuwe klanten die na 1 juni een nieuw mobiel abonnement afsluiten bij KPN kunnen Spotify Premium als optie bij hun abonnement nemen voor 7,50 euro per maand bovenop de abonnementsprijs.

Ook grotere databundels voor bestaande klanten

Klanten die op dit moment een Zorgeloos of Alles-in-1 mobiel abonnement hebben, krijgen deze zelfde grotere databundels. Zij hoeven hier niets voor te doen en gaan niets extra betalen. KPN laat weten dat klanten hierover worden geïnformeerd. 

KPN verdubbelt de MB-bundels zowel bij de één- als de tweejarige abonnementen. In onderstaande tabel zie je de prijzen van een tweejarig abonnement.

KPN-nieuwe_mobiele_bundels_1-6-2017.jpg

KPN Compleet, MB’s delen in de hele EU

Klanten die KPN Compleet hebben, verdubbelen bovendien hun bundel. Dat betekent dat ze met bijvoorbeeld een Zorgeloos Standaard abonnement en KPN Compleet een bundel krijgen van 20 GB. Met MB’s delen van KPN kunnen klanten in de hele EU hun databundel delen met alle KPN-abonnementen op hetzelfde adres. Ook alle andere KPN Compleet voordelen, zoals gratis onderling bellen met KPN-nummers en dubbel zoveel data, minuten én sms’jes, gelden vanaf 1 juni in de hele EU.

Roam like Home, geen internet-buitenbundelkosten in de EU

Alle klanten van KPN kunnen al per 1 juni hun abonnement gebruiken in de EU zoals ze in Nederland gewend zijn. Ze hoeven zich geen zorgen te maken over onvoorziene internet-buitenbundelkosten. Wanneer de bundel op is, verlaagt KPN de internetsnelheid of kun je extra bundels bijkopen.

Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.