Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN stopt met toestellease

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

KPN  introduceert op 1 juli vernieuwde mobiele abonnementen: Alles-in-één Mobiel. Het toestel is bij de prijs inbegrepen en klanten worden direct eigenaar van het toestel. Hiermee is een eind gekomen aan toestellease, waarbij klanten de telefoon huren.

Door één prijs te bieden voor onbeperkt bellen, sms’en en het gebruik van mobiel internet, wil KPN klanten vooraf laten weten waar ze aan toe zijn. Elke Alles-in-één bundel wordt met 4G aangeboden. De abonnementen verschillen in snelheid en in de hoeveelheid data per bundel.

KPN verklaart het gewijzigd beleid als volgt: “We hebben besloten de abonnementen van KPN Mobiel te vernieuwen omdat de mobiele klanten van KPN ons hebben laten weten meer duidelijkheid vooraf te willen. Over de kosten, maar ook wat betreft het eigenaarschap van het toestel. Daarom stoppen we met het aanbieden van toestel lease in de proposities van KPN Mobiel. Nieuwe abonnementhouders bezitten hun toestel dus vanaf het begin. Huidige leasecontracten met klanten worden uiteraard wel gehandhaafd. Verder blijft duurzaamheid erg belangrijk voor KPN. Zo kunnen onze klanten met het oog op recycling nog steeds hun gebruikte toestellen retourneren.”

Toestellease werd vorig jaar eind juli ingevoerd door KPN. Hi was de eerste die ermee startte in maart. Telfort, KPN's andere dochter, begon in april als tweede met toestellease.

Bekijk hieronder de Sim only abonnementen. 

Update: per 1 juli zijn de nieuwe KPN-abonnementen te vergelijken en te bestellen via Bellen.com

Geactualiseerd: dinsdag 14 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie