Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN Play nu op 2 apparaten tegelijk te gebruiken

Play van KPN-op-2 toestellen- tegelijk.jpgKPN heeft de online tv-dienst Play uitgebreid. Vanaf nu kun je met je Play abonnement op 2 toestellen tegelijkertijd kijken. 'Nooit meer gezeur om de afstandsbediening', aldus de provider.

Op twee toestellen tegelijkertijd kijken

Play-KPN.jpgVoorheen kon je op één apparaat van de online tv-dienst gebruik maken. Vijf apparaten kunnen aan één KPN Play abonnement gekoppeld worden. Het is nu mogelijk om op twee van de vijf apparaten tegelijkertijd televisie te kijken met Play van KPN. Met de Olympische spelen in het vooruitzicht is het dus mogelijk dat de een sport bekijkt, terwijl de ander een HBO serie volgt. 

Wat is Play van KPN?

Play van KPN is interactieve televisie voor je smartphone of tablet. Met behulp van de app kun je films, series en de meest bekeken tv-zenders live bekijken op een smartphone, tablet of (binnenkort) laptop of pc. Omdat je via je internetverbinding kijkt, is een tv-aansluiting overbodig. De dienst is ook beschikbaar voor niet-KPN klanten. Het maakt niet uit bij welke (internet)provider je zit. Wij hebben Play getest tijdens de reviewperiode. 

Play kost minder dan 15 euro per maand en je kunt hiervoor naar 26 tv-zenders kijken. Dit zijn de meest populaire tv-zenders, inclusief HBO. 14 zenders zijn te bekijken in HD

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie