Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN neemt Ortel Mobile helemaal over

door Jeanet Woldring

KPN wordt volledig eigenaar van Ortel Mobile. Het bedrijf maakt bekend dat het ook de resterende 35 procent van de aandelen koopt van het management van Ortel. Over het overnamebedrag worden geen mededelingen gedaan.

Ortel Mobile levert prepaid mobiele telefonie in Nederland, Duitsland en België. Vooral aan klanten van allochtone afkomst. Zo kunnen bijvoorbeeld Turkse mensen via Ortel voor slechts 6 cent per minuut naar Turkije bellen. KPN zal deze strategie voortzetten. 

KPN bezit sinds maart 2008 een meerderheidsbelang van 65 procent in Ortel Mobile. De huidige topman Celal Oruç blijft als erevoorzitter betrokken bij de onderneming.

Lees ook: Ortel Mobile geeft hoge korting op bellen (12-1-2010)

Gepubliceerd: vrijdag 22 januari 2010
Geactualiseerd: woensdag 22 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie