Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN neemt fotoketen Kral over

KPN neemt de failliete fotoketen Kral over voor enkele miljoenen euro's. Het telecombedrijf wil een geselecteerd aantal winkels ombouwen naar gecombineerde media-, telefonie- en internetwinkels.

Beeldbellen heeft de toekomst op het vaste net, het mobiele net en via internet, volgens het telecomconcern. Uit recente cijfers blijkt dat meer dan de helft van de verkochte mobiele telefoons al een MP3-speler bevat. Tevens is bijna tweederde van de mobiele telefoons voorzien van een foto-camera. Beeld neemt dus een steeds belangrijkere plaats in binnen communicatie.

KPN denkt dat een traditioneel winkelaanbod van alleen foto of telefonie voor de consument niet meer voldoende is. Vandaar de strategie om deze winkelformule in de Nederlandse markt te introduceren.

De winkels gaan voor 1 december open onder de bestaande naam met het huidige assortiment. In de maanden daarna worden de winkels omgebouwd en zal de nieuwe strategie steeds duidelijker zichtbaar worden.

Gepubliceerd: vrijdag 18 november 2005

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie