Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN neemt Atlantic Telecom over

door Jeanet Woldring

KPN heeft Atlantic Telecom overgenomen. De aanbieder zal binnen de merkenportfolio van KPN onder eigen naam blijven opereren. Financiële details van de transactie worden niet bekend gemaakt. Eerder dit jaar kocht KPN ook al een zakelijke aanbieder: Yes Telecom.

Zakelijke markt
Atlantic Telecom levert sinds 1995 telecommunicatie- en datadiensten aan voornamelijk de zakelijke markt in Nederland. Hiertoe maakt het bedrijf onder meer gebruik van het netwerk van KPN. Met de acquisitie van Atlantic Telecom wil KPN zijn positie in de MKB-markt in Nederland versterken. Atlantic Telecom krijgt door de overname toegang tot de dienstenportfolio van KPN. 

Naast vaste telefonie en breedbanddiensten is Atlantic ook de aanbieder van 1805 Nummerinformatie. Daarnaast begon Atlantic Telecom eind september met mobiele telefonie en mobiel internet op het netwerk van T-Mobile. Volgens Telecompaper is het nog niet bekend wat voor gevolgen de overname van Atlantic door KPN voor deze overeenkomst heeft.

Aanmeldingen 
In de nieuwsbrief van 20 december gaf Atlantic aan dat aanmeldingen na 23 december automatisch worden opgeschort naar 2011. Atlantic: 'Helaas is de optie om per direct op te zeggen bij KPN dan niet meer van kracht en moeten we de opzegtermijn van 3 maanden in acht nemen. Het verkeer kan binnen vijf werkdagen worden overgenomen, maar de abonnementen pas na de opzegtermijn.' 
 

Gepubliceerd: dinsdag 21 december 2010
Geactualiseerd: donderdag 11 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie