Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN navigatiesoftware 'bijna perfect'

door Jeanet Woldring

Eind 2010 zijn er ruim 26 miljoen betalende gebruikers van navigatiesoftware op een mobiele telefoon, verwacht het Amerikaans onderzoeksbureau Abi Research. Deze explosie wordt vooral veroorzaakt door de Apple iPhone.Voor andere mobiele telefoons is er nu al veel navigatiesoftware op de markt. 

Vorige maand heeft autoConnect de nieuwste software van Appello getest: Wisepilot 2.3. Dit Zweedse bedrijf is al jarenlang een van de belangrijkste spelers op de ‘off board’ of wel de ´server based´ navigatiemarkt. Dit heeft geleid tot een deal met het Koreaanse LG, die de software gratis gaat leveren bij hun nieuwe toestellen.  In Nederland is de software vooral bekend onder de naam KPN Op Weg.

Adressen van bedrijven en personen kunt u in Nederland opzoeken via internet in de 'Telefoongids.nl' om er vervolgens eenvoudig naar toe te navigeren. Een zeer innovatieve oplossing volgens autoConnect. 

Geen toeters en bellen
De testers vinden de navigatiesoftware bijna perfect. Als pluspunten worden de erg fraaie en compacte gebruikersinterface genoemd en de gratis kaart en software updates. En de perfecte integratie van file-informatie. Gewaarschuwd wordt voor gebruik in het buitenland, omdat je voor data over de grens altijd de hoofdprijs betaalt. Dit is het enige minpunt dat wordt genoemd. 
Lees meer

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie