Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN met nieuwe BlackBerry Pearl 8110

1 reactie

KPN introduceert samen met het Canadese bedrijf Research In Motion (RIM) de BlackBerry Pearl 8110-smartphone in Nederland. Dankzij de ingebouwde gps kan deze multimedia-smartphone met behulp van het KPN OpWeg systeem ook als navigatiemiddel worden gebruikt. 

De blauwe compacte smartphone is de jongste en meest uitgebreide telg uit de Blackberry-familie. De opvolger van de  Pearl 8100 biedt alle functionaliteit die gebruikers mogen verwachten van een dergelijk toestel, zoals e-mailen, internetten, en entertainment. 

De quadband beschikt over een trackball waarmee je gemakkelijk door programma's, contactpersonen en menu's navigeert.  Het heeft een handzaam gps-apparaat dat mensen zowel in de auto als te voet de weg wijst. Zo biedt het KPN OpWeg-navigatiepakket verkeersinformatie die elke minuut wordt bijgewerkt, en de complete inhoud van de telefoongids. De route wordt weergegeven op een kaart samen met stapsgewijze aanwijzingen tot aan de plaats van bestemming. Ook geeft de handheld op de routekaart contactinformatie en locatiedetails weer.

Verder heeft het toestel een 2 megapixel camera met geïntegreerde zoom, LED-flitser en een mediaspeler voor het beluisteren van muziek  en bekijken van videoclips. Een dezer dagen is de Pearl 8110 te vergelijken op Bellen.com. De Toestelwijzer toont niet alleen de nieuwste toestellen, maar verwijst ook naar webshops waar deze te bestellen zijn, gecombineerd met het goedkoopste abonnement.
 

 

Reacties (1)

Geplaatst door: Karel ()

Ook Vodafone gaat met de Canadese Blackberry-producent RIM samenwerken om RIM`s zakelijke handheld een positie te laten veroveren op de consumentenmarkt. Dat lieten RIM en de mobiele operator weten tijdens een presentatie op het World Mobile Congres in Barcelona, zo las ik op Telecompaper.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie