Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN met mobiel maatabonnement

door Jeanet Woldring

KPN introduceert op 17 augustus een nieuw soort mobiel abonnement: Personal Sim. Binnen het abonnement kan  de bel- en smsbundel kosteloos omhoog of naar beneden bijgesteld worden. Daarnaast kunnen extra diensten geactiveerd of juist uitgezet worden.

Hiermee wil KPN de klant een abonnement aanbieden dat altijd is zoals hij het wil. Enerzijds de vrijheid om meer te doen met de mobiele telefoon en anderzijds direct inzicht in en grip op de mobiele telefoonkosten.Technisch waren de functionaliteiten al min of meer apart beschikbaar. 
 
Flexibel nog flexibeler
Abonnees krijgen een persoonlijke webpagina waarop ze hun abonnement kunnen beheren. De pagina geeft in één oogopslag weer welke diensten verkrijgbaar zijn en welke kosten gemaakt worden bij afname van een dienst. De factuur is daardoor geen verrassing meer, aldus KPN.‘Slimmer’ en ‘Doe Meer’ opties
De basis van het abonnement bestaat uit een Flexibel bel- en smsbundel. Personal Sim-abonnees kunnen hun bundel aanpassen van Flexibel 100 à 20 euro tot Flexibel 1975 à 197,75 euro per maand. Onder de naam ‘Slimmer’ kan men kiezen voor geldbesparende opties waarmee iemand bijvoorbeeld met zijn mobiel voordeliger thuis, in de avonduren of in het weekend kan bellen. Ook lagere tarieven in het buitenland en verschillende SMS-opties worden hier aangeboden. De ‘Doe Meer’-opties bieden abonnees de mogelijkheid om aanvullende mobiele diensten af te nemen zoals internet, navigatie of televisie.

Verschil met concurrenten
KPN gaat met Personal Sim verder dan de concurrentie. Bij andere aanbieders, zoals Vodafone met z’n BloX, is bijstellen alleen mogelijk voor bepaalde opties of onderdelen van het abonnement. Bij Personal Sim kun je dus je héle abonnement, inclusief je Bel- & smsbundel gratis en onbeperkt bijstellen.

Zie ook: KPN Flexibel per 1 juli vernieuwd

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie