Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN meer mobiele telefonieklanten

7 reacties

KPN heeft in de eerste drie maanden van dit jaar als enige aanbieder zijn marktaandeel in mobiele telefonie vergroot. Het telecombedrijf beheerst nu bijna de helft van de markt ( 48% tegen 46% een jaar eerder).
 
De opmars van KPN (inclusief Telfort) ging ten koste van Vodafone, T-Mobile en Orange. Dat blijkt uit maandag gepubliceerde cijfers van het onderzoeksbureau Telecompaper. De inkomsten uit niet-spraakverkeer, zoals mobiel internet, namen voor alle aanbieders van mobiele telefonie toe.

De onderzoekers verwachten dat de totale omzet van de sector dit jaar niet sterk stijgt. Toezichthouder Opta begrensde namelijk onlangs de kosten die telecombedrijven elkaar in rekening mogen brengen voor het bellen van een vaste naar een mobiele telefoon.

 

Reacties (7)

Geplaatst door: hans ()

Beste mensen, alle providers zijn slecht en alle providers zijn goed. Alleen wij Nederlanders zeuren zo graag.

Geplaatst door: sjef ()

Beste Ed volgens mij heeft een jaar maar 365 dagen. Waar je de 635 dagen vandaan haalt ik weet het niet. Of je teld de dagen van elke provider bij mekaar op

Geplaatst door: Sanne ()

Ik bedoel je kan veel beter een abonnement nemen bij Vodafone dan bij KPN. Ik neem zelf ook een abonnement bij Vodafone.

Geplaatst door: ed ()

hoe zo kpn duur vodafone en T-Mobile zijn net zo duur dus dat maakt niks uit
en dat kpn een beter diens heeft is ook ons zin want vodafone kan je 635 dagen per jaar 24 uur bellen en kpn niet eens dus als het om zurfs gaat is kpn niet echt de besten

Geplaatst door: albertjan ()

mensen denken altijd goed bij dat duure KPN te zitten.
Maar er is veel meer dan KPN dat soms heel erg teleurstellend is klanten service bijvoorbeeld XD

Geplaatst door: Michael ()

Ik snap dat wel Sanne. KPN levert namelijk kwaliteit, Vodafone niet.

Geplaatst door: Sanne ()

Ik snap gewoon niet dat veel mensen een abonnement nemen bij KPN. Je kan gewoon veel beter een abonnement nemen bij Vodafone, zoals ik bijvoorbeeld.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie