Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN - meer data en introductie e-sim

door Els Werkman Leestijd: 3 minuten

Logo KPNDe grote databundels worden groter. En de actieprijzen van de kleinere bundels worden scherper. Vandaag past KPN zijn mobiele abonnementen aan. Ook gaat de provider in de loop van oktober de e-sim ondersteunen. Wat is er aangepast?

Meer data voor 'heavy-users'

KPN had (sim-only) abonnementen met databundels van 10 GB en 20 GB. Deze bundels bieden sinds vandaag 15 GB en 25 GB per maand. De prijs blijft gelijk, je krijgt dus meer waar voor je geld. De korting is wel € 1 minder geworden.

Weinig mobiele data nodig?

Heb je weinig mobiele data nodig, dan krijg je als nieuwe klant een financieel voordeel. De prijs van de 2 GB en 5 GB bundel gaat met € 2,50 omlaag. Deze aanpassingen gelden overigens alleen voor nieuwe klanten.

Hussel korting, GB’s delen en 5GLogo KPN Hussel

Alle KPN abonnementen hebben standaard onbeperkt bellen. Bel je niet zo veel, dan kun je kiezen voor een 150 minuten bundel en betaal je € 1 minder per maand. Zijn er twee of meer KPN mobiel abonnementen op hetzelfde adres? Dan kun je onderling GB’s delen. En KPN heeft Hussel. Combineer je mobiel met vaste diensten (bijvoorbeeld KPN Internet of Internet & TV) dan krijg je korting, dit kan oplopen tot € 7,50 per maand. Alle mobiele abonnementen bieden gratis toegang tot 5G. Zie de tabel voor de oude en nieuwe situatie, waarbij de prijzen zonder actiekortingen zijn.

Logo KPN

KPN abonnementen mobiel (2-jaar)

maandprijs
29-9-'20
wijziging Husselkorting
0 GB+onbeperkt bellen en sms'en  € 15  ongewijzigd  € 2,50
2 GB+ onbeperkt bellen en sms'en  € 17,50  - € 2,50  € 2,50
5 GB+ onbeperkt bellen en sms'en  € 20  - € 2,50  € 2,50
15 GB+ onbeperkt bellen en sms'en  € 27,50  + 5 GB  € 5
25 GB+ onbeperkt bellen en sms'en  € 30  + 5 GB  € 7,50
Unlimited+ onbeperkt bellen en sms'en  € 37,50  ongewijzigd  € 10

e-sim

KPN introduceert in de loop van oktober 2020 de e-sim. Simyo, de KPN-dochter, ondersteunt e-sim al sinds februari. Vanaf oktober kunnen mobiele abonnees van KPN dus ook kiezen voor deze digitale simkaart. In steeds meer smartphones is een e-sim ingebouwd. Een fysiek, plastic kaartje is niet meer nodig. Voordelen e-sim? Beter voor het milieu. Gemakkelijk, je hoeft niet meer te wachten op een nieuwe/andere simkaart. En omdat de geschikte telefoons ook beschikken over een fysieke simkaartplek, kun je twee nummers in gebruik nemen/hebben. Praktisch als je een privé- en werknummer hebt. De e-sim kan straks geactiveerd worden via de MijnKPN-app.

Vergelijk sim only abonnementen om te zien of je nu goedkoper -of beter- uit bent door over te stappen.

Geactualiseerd: dinsdag 29 september 2020

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Els is als sitemanager telecom verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Els is telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat Els bij de Bencom Group in dienst kwam heeft ze van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor is Els inmiddels 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Els is Wft-gediplomeerd Adviseur Zorg. Vandaar dat je haar ook op Poliswijzer tegenkomt.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie