Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN levert op ludieke wijze de eerste iPhone 7

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

iPhone 7.jpgKPN introduceert aanstaande vrijdag 9 september de nieuwe iPhone 7. Vanaf 9:01 uur zijn de iPhone 7 en iPhone 7 Plus online te bestellen en vanaf 10 uur kunnen klanten ook in de winkels terecht voor hun bestelling.

Verkrijgbaarheid

In heel Nederland starten vrijdag 16 september de leveringen van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Met hulp van één van de Olympische sporthelden uit Rio zal KPN het eerste toestel op spectaculaire wijze bij een klant afleveren.

Voorrang

Consumenten die tijdens de voorverkoop bij KPN een iPhone 7 of iPhone 7 Plus bestellen, krijgen bij levering als eerste hun toestel.  

Lees meer over de nieuwe iPhone 7

Geactualiseerd: vrijdag 9 september 2016

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie