Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN komt met`thuis beeldbellen`

Leestijd: 2 minuten

KPN introduceert vandaag ‘thuis beeldbellen’ met een draadloze beeldtelefoon van Philips.

  Het beeldbellen is een dienst voor klanten met het Internetplusbellen-abonnement. Wanneer deze abonnees een beeldtelefoon hebben, kunnen zij beeldbellen naar andere abonnees met een beeldtelefoon, naar een pc met webcam of naar een mobiele beeldtelefoon. Dankzij de WiFi-techniek kan dit overal in huis en is de beeldbeller dus niet meer afhankelijk van een telefoondraad.

Het thuis beeldbellen is gratis als er gebeld wordt naar andere Internetplusbellen abonnees, die een draadloze Philips of een Houston beeldtelefoon hebben. Ook het bellen naar een webcam is gratis en kan via ‘mijn online telefoon’ op de website van KPN. 

Het beeldtoestel van Philips is momenteel alleen te bestellen in combinatie met de InternetPlusBellen abonnementen van KPN (Lite) of Planet Internet (Standard). Vanaf half december zijn de toestellen ook los verkrijgbaar voor bestaande abonnees. Tot 31 december betalen beeldbellers naar mobiele beeldtelefoons hetzelfde tarief als gewoon bellen van vast naar mobiel, d.w.z. 16 cent per minuut i.p.v. 33 cent.

Met de bijzondere online campagne op press1formurder.nl  wordt het principe van beeldbellen op eigentijdse wijze vormgegeven. Via internet moet de moord op een beroemd fotomodel worden opgelost. Vier ‘vrienden’ zijn verdacht en kijkers spelen een actieve rol in het door Herman Brusselmans geschreven mysterie, waar de Philips beeldtelefoon een belangrijke rol speelt.

Geactualiseerd: donderdag 4 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie