Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

KPN komt met onbeperkte databundel

door Margot Meendering 1 reactie Leestijd: 2 minuten

kpn.gifSinds 4 december biedt KPN een mobiel abonnement aan met onbeperkt mobiel internet. Voor iedereen. Dit abonnement kon vanaf oktober alleen worden afgesloten door klanten met een thuis internet abonnement van KPN. Je krijgt bij die combinatie nog steeds € 7,50 Hussel Voordeel.

Onbeperkte databundel nu ook los beschikbaar

Je hoeft nu geen KPN Thuis internetpakket meer te hebben. Voor een tweejarig abonnement met onbeperkt data betaal je € 36,50 per maand. Wil je de maandelijks opzegbare versie, dan kost het abonnement € 39 per maand. Het is ook mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten, daarvoor betaal je € 38 per maand. Het abonnement bevat naast een ongelimiteerde databundel 150 belminuten en sms'jes. Wie onbeperkt wil kunnen bellen en sms’en betaalt  €1 extra per maand. Binnen de EU kun je ook gebruik maken van je bundel. Het dataverbruik is dan gemaximaliseerd op 20 GB, daarna gaat de snelheid omlaag.

Tele2 en T-Mobile al veel langer onbeperkt internet

Naast abonnementen met onbeperkt data biedt KPN bundels aan met 0, 2, 5, 10 en 20 GB mobiel internet. KPN is overigens niet de eerste provider die onbeperkte databundels aanbiedt. Tele2 en T-Mobile bieden deze abonnementsvorm al een aantal jaren aan. Vodafone is nu nog de enige grote provider zonder onbeperkt data.

KPN heeft gekozen voor dezelfde constructie als haar concurrenten. Je krijgt 5 GB per dag en dit kun je gratis onbeperkt aanvullen met 1 GB per keer. Je kunt de nieuwe abonnementen hier bekijken en vervolgens vergelijken in onze Belwijzer.

Geactualiseerd: vrijdag 6 december 2019

Margot Meendering
Margot Meendering Online content marketeer

Margot was tot juni 2022 werkzaam als Online productspecialist Telecom bij Internetten.nl. Door het verwerken van de producten en diensten in onze vergelijkingen is Margot snel telecom expert geworden. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in het ondersteunen van onze klanten via de klantenservice. Ze weet hierdoor veel van vaste en mobiele telecom zaken. Vandaar dat je haar naam nog kunt tegenkomen bij telecom gerelateerde artikelen en nieuwsberichten.

Reacties (1)

Geplaatst door: Jeffrey ()

Nu VodafoneZiggo nog, want KPN is nou niet bepaald een provider waar ik nog klant zou willen zijn sinds het schrappen van Telfort en XS4ALL en de vieze manier waarop KPN dit doet.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.