Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN klanten krijgen gratis EU bundel

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

GratisEU-bundel-KPN.jpgKPN heeft sinds 1 juni nieuwe buitenlandbundels. Om dit te vieren geeft de provider alle klanten met een mobiel abonnement eenmalig gratis een 'EU bundel 100' cadeau.

Met deze nieuwe bundel  ter waarde van 3,49 euro kunnen klanten in de EU een maandlang 100 MB’s, minuten of sms'jes gebruiken. Dat heeft de provider vandaag via een persbericht bekendgemaakt.

De actie loopt tot en met 31 december 2016. Om van de gratis bundel gebruik te kunnen maken moet de klant deze activeren in de MijnKPN app. De bundel is na activatie 31 dagen geldig.

Drie EU bundels

Is de bundel bijna op, dan krijgen klanten een bericht en kunnen daarna zelf bundels bijkopen. Er zijn drie bundels voor in de EU te koop. Met de nieuwe bundels kunnen klanten in de EU internetten, bellen en sms’en uit één bundel tegen een vast bedrag. De nieuwe bundels van 100, 500 en 1000 MB/min/sms kosten respectievelijk € 3,49, € 9,99 en € 14,99.

Tele2 geeft ook 100 MB roaming cadeau

Dat KPN juist vandaag de EU bundel 100 als 'cadeau' aankondigt noemt GSMHelpdesk opmerkelijk. Voor de aankondiging van KPN heeft Tele2 een mailing uitgestuurd naar een groot aantal klanten (met een abonnement en databundel) waarin de provider een vergelijkbare actie bekend heeft gemaakt. Op het Tele2 forum staat: "Tijdens de zomervakantieperiode, 7 juli t/m 5 september, geven wij de klanten die hierover geïnformeerd zijn (klanten met een abonnement en databundel) gratis een 100MB EU bundel en het mooie is, ze hoeven hier niets voor te doen! Wanneer klanten de grens overgaan bij onderstaande landen, zal de bundel automatisch geactiveerd worden." Tele2 heeft een speciale 'fijne vakantie-pagina' online gezet met details over de actie.

Meer informatie over de nieuwe buitenlandbundels van KPN? Lees ons artikel KPN wijzigt buitenlandbundels. Zit jij niet bij KPN? Bekijk of jouw provider ook buitenlandbundels EU aanbiedt.

Geactualiseerd: donderdag 7 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie