Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN klanten krijgen gratis EU bundel

door Jeanet Woldring 1 reactie

GratisEU-bundel-KPN.jpgKPN heeft sinds 1 juni nieuwe buitenlandbundels. Om dit te vieren geeft de provider alle klanten met een mobiel abonnement eenmalig gratis een 'EU bundel 100' cadeau.

Met deze nieuwe bundel  ter waarde van 3,49 euro kunnen klanten in de EU een maandlang 100 MB’s, minuten of sms'jes gebruiken. Dat heeft de provider vandaag via een persbericht bekendgemaakt.

De actie loopt tot en met 31 december 2016. Om van de gratis bundel gebruik te kunnen maken moet de klant deze activeren in de MijnKPN app. De bundel is na activatie 31 dagen geldig.

Drie EU bundels

Is de bundel bijna op, dan krijgen klanten een bericht en kunnen daarna zelf bundels bijkopen. Er zijn drie bundels voor in de EU te koop. Met de nieuwe bundels kunnen klanten in de EU internetten, bellen en sms’en uit één bundel tegen een vast bedrag. De nieuwe bundels van 100, 500 en 1000 MB/min/sms kosten respectievelijk € 3,49, € 9,99 en € 14,99.

Tele2 geeft ook 100 MB roaming cadeau

Dat KPN juist vandaag de EU bundel 100 als 'cadeau' aankondigt noemt GSMHelpdesk opmerkelijk. Voor de aankondiging van KPN heeft Tele2 een mailing uitgestuurd naar een groot aantal klanten (met een abonnement en databundel) waarin de provider een vergelijkbare actie bekend heeft gemaakt. Op het Tele2 forum staat: "Tijdens de zomervakantieperiode, 7 juli t/m 5 september, geven wij de klanten die hierover geïnformeerd zijn (klanten met een abonnement en databundel) gratis een 100MB EU bundel en het mooie is, ze hoeven hier niets voor te doen! Wanneer klanten de grens overgaan bij onderstaande landen, zal de bundel automatisch geactiveerd worden." Tele2 heeft een speciale 'fijne vakantie-pagina' online gezet met details over de actie.

Meer informatie over de nieuwe buitenlandbundels van KPN? Lees ons artikel KPN wijzigt buitenlandbundels. Zit jij niet bij KPN? Bekijk of jouw provider ook buitenlandbundels EU aanbiedt.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: Apollo ()

Fijn een betaalbare buitenland bundel. De enige die ik mis in het rijtje is vodafon ! Hopen dat zijn ook komen met betaalbare maandbundels naast de wat hoog geprijsde dagbundels.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie