Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN haalt seconde bellen uit oude doos

door Jeanet Woldring

KPN Seconde Bellen is per 1 januari terug van weggeweest. Nu heet het Sim Only Seconde Bellen. Vorig jaar kwam KPN met een soortgelijk abonnement, dat afgelopen zomer net zo stil verdween als dat het was gekomen. Onder druk van de nieuwe Telecomwet komt KPN opnieuw met het abonnement waarbij gesprekken gewoon afgerekend worden per seconde. Ook geldt er geen starttarief.

KPN Sim Only Seconde Bellen
De abonnementskosten bedragen 10 euro per maand. Dit is inclusief onbeperkt bellen naar mobiele nummers van KPN. Mobiel internet is bij het basisabonnement  'nvt', al is volgens het tariefoverzicht de snelheid 1kbps. Bellen kost 25 cent per minuut en wordt dus per seconde in rekening gebracht. Een sms'je kost eveneens 25 cent. De aansluitkosten bedragen 19,95 euro.

Aanvullende bundels
Het basisabonnement is uit te breiden met drie bundels. Een bundel met 100 minuten/sms voor 7,50 euro. Belminuten en sms'jes buiten deze bundel kosten 25 cent per minuut/sms. 

Daarnaast is er de Onbeperkt bellen en sms'en bundel die we al kennen van KPN Mobiel Instap voor 30 euro per maand.  

Tot slot is er nog een een internetbundel met 250 MB voor 10 euro per maand. De downloadsnelheid van deze bundel is 2 Mbps, de uploadsnelheid 100 kbps. Data buiten de bundel kost 10 cent per MB.
 
Overgebleven tegoed kan bij deze bundels niet meegenomen worden naar de volgende maand. Wel  is het mogelijk om aanvullende bundels gratis omhoog of omlaag aan te passen. Dat kan 1 keer per 30 dagen.

Abonnementen van 1 en 2 jaar
Een contract kan worden afgesloten voor een minimumduur van 1 of 2 jaar. Na afloop van deze minimumduur wordt het omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd en kan het maandelijks beëindigd worden. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Gepubliceerd: dinsdag 1 januari 2013
Geactualiseerd: vrijdag 19 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie