Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN: gratis sms'en met Oud en Nieuw

door Jeanet Woldring

Bellers met KPN Mobiel kunnen op oudejaarsdag tussen tien uur 's morgens en tien uur 's avonds en op nieuwjaarsdag tussen elf uur 's morgens en elf uur 's avonds gratis sms'en naar alle Nederlandse mobiele nummers. Dat is de bijdrage van KPN 'aan een mooi uiteinde en een goed begin.'

Verwacht Vodafone dat Nederlanders tijdens de jaarwisseling massaal gebruik gaan maken van internet op de mobiele telefoon, KPN verwacht ook dit jaar een grote piek in bel- en sms-gedrag. Het afgelopen jaar verwerkte het telecombedrijf 27,7 miljoen sms-berichten en telde het aantal mobiele gesprekken 6,3 miljoen op oudejaarsavond. Bij de jaarwisseling van 2008 waren dat nog 24,5 miljoen sms-berichten en 6 miljoen mobiele gesprekken. 
 
Rond de jaarwisseling worden de netwerken en systemen van KPN streng bewaakt, zo laat het bedrijf weten. Vanwege de enorme drukte op oudejaarsavond duurt het soms wel wat langer dan gebruikelijk voordat een sms-bericht aankomt, of tot er verbinding tot stand komt. KPN probeert deze ‘file’ zo soepel mogelijk te laten verlopen en is extra alert op de bereikbaarheid van de alarmnummers.
 

Gepubliceerd: dinsdag 28 december 2010
Geactualiseerd: donderdag 18 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie