Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Bellen wordt duurder volgend jaar

door Jeanet Woldring

Bellen, zowel mobiel als via de vaste lijn, wordt volgend jaar duurder. KPN ziet de prijzen in 2010 gemiddeld met 1,5 à 2 procent toenemen. Dit geldt zowel voor zakelijke als particuliere gebruikers en voor alle producten en diensten van alle merknamen. De toestelsubsidies worden verder verlaagd.

Minder toestelsubsidie
De subsidies op toestellen bij een nieuw abonnement worden verder  afgebroken. Nadat in mei en oktober al een paar tientjes minder subsidie werd gegeven, zal medio januari een nieuwe verlaging van ongeveer dezelfde grootte plaatsvinden. De verwachting is dat behalve KPN ook andere mobiele operators zoals T-Mobile en Vodafone hierin meegaan.

Buiten de bundel
Nieuwe mobiele abonnementen gaan medio januari 1,5 à 2 procent in prijs omhoog. Dit geldt met name voor sim only-aanbiedingen. Ook buiten de bundel bellen wordt duurder. 

Vaste lijn
Rond 1 april wordt bellen met een vaste lijn zowel op de klassieke manier als via internet zo'n 1,7 procent duurder.

 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie