Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN en Vodafone komen met iPhone 4

door Jeanet Woldring

KPN en Vodafone gaan binnenkort de iPhone 4 verkopen. Nadere details over verkrijgbaarheid, prijzen en pakketten volgen te zijner tijd.  Dat hebben beide providers via een bijna letterlijk hetzelfde persbericht bekendgemaakt. T-Mobile verliest daarmee de exclusiviteit in Nederland. 

KPN zal de iPhone aanbieden via zijn merken KPN, Hi en Telfort. Voorheen verkochten KPN en Vodafone de nieuwste iPhone alleen via een omweg. KPN deed dit vooral aan zakelijke klanten. Nu zal de smartphone opgenomen worden in het vaste assortiment.

Vergelijking
Voor wie alvast een vergelijking wil maken met de huidige iPhone-abonnementen van T-Mobile heeft Gonny van der Zwaag van de iPhoneclub een voorzetje gemaakt: 'KPN heeft abonnementen waarbij je beltegoed 2 maanden houdbaar blijft. Wel rekent de operator gesprekken naar boven af, op hele minuten. De snelheid van de internetbundel zal hoger liggen dan bij T-Mobile: KPN is van plan een bundel aan te bieden met een downloadsnelheid van 3,648 kbps en een uploadsnelheid van 384 kbps. Dat is driemaal sneller dan Surf&Mail Extra Snel en anderhalf keer sneller dan T-Mobile’s aanbod van 2,0 Mbps.' 

Aanvulling van Bellen.com: sneller is fijn, maar dan ben je ook sneller door je data heen. Bij T-Mobile is mobiel internet onbeperkt, terwijl Vodafone sinds september een datalimiet hanteert. Ook KPN is dit binnenkort van plan. Bij T-Mobile is het beltegoed eveneens 2 maanden houdbaar. Gesprekken naar boven afronden op hele minuten doen zowel KPN als Vodafone. T-Mobile rekent per seconde af. Lees ook  Betalen per hele minuut?

Zodra prijzen en pakketten bekend zijn, kunt u deze uiteraard terugvinden in onze Tariefvergelijking en Belwijzer.

Gepubliceerd: woensdag 13 oktober 2010
Geactualiseerd: donderdag 4 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie