Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN en Hi wijzigen opwaarderen

door Jeanet Woldring

Per 1 december wijzigt het mobiel opwaarderen van prepaid tegoed bij KPN en Hi. Vanaf deze datum kun je met 1 pincode zowel mobiel als sms opwaarderen. Dit komt omdat vanaf 1 februari 2014 bankwetgeving in gaat om betaalverkeer veiliger te maken. T-Mobile is al gestopt met opwaarderen via sms en stopt eind januari met mobiel opwaarderen.

Mobiel opwaarderen geactiveerd?

Een prepaid gebruiker die op dit moment mobiel opwaarderen heeft geactiveerd,  heeft een pincode die hij elke keer gebruikt wanneer hij een opwaardering via zijn mobiel doet voor zichzelf of voor een ander. Deze pincode werkt vanaf 1 december 2013 niet meer. Wil je niet zonder pincode zitten, dan moet je je registreren voor sms opwaarderen, want vanaf 1 december werkt de sms opwaardeer pincode ook voor mobiel opwaarderen.

Naast mobiel opwaarderen ook sms opwaarderen?

Voor prepaidgebruikers die naast mobiel opwaarderen ook sms opwaarderen, wordt het vanaf 1 december eenvoudiger. De pincode voor sms opwaarderen kan namelijk ook gebruikt worden voor mobiel opwaarderen.

In een video laat KPN de verschillende manieren van opwaarderen zien.


 

Gepubliceerd: vrijdag 29 november 2013
Geactualiseerd: dinsdag 19 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie